Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 3-9 August 2019

Postat de Urania Horoscop On 2 - August - 2019

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 3-9 August 2019

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 3-9 August 2019. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 3-9 August 2019. Gemeni 3-9 August 2019

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 3-9 August 2019

Intre 3 si 4 august după amiaza. preocupări domestice, dialoguri curente, cu rudele sau cu părinţii cu privire la administrarea gospodăriei, averii, a unui patrimoniu (case. terenuri, utilaje, resurse financiare, vânzări, cumpărări. închirieri). între 4 august, după 16.30, si după-amiaza zilei de 6 august, perioadă relaxată. în care nativii vor avea dorinţa de a sta în aer liber de a tace conversaţii, de a participa la activităţi publice de tip cultural, delectant, sportiv. Nota generală va fi dată de dorinţa de a se izola de oamenii.

împrejurările. conversaţiile sau ipostazele de viaţă enervante, solicitante sau prea serioase, intre 6 august, după ora 18.42. şi sfârşitul zilei de 8 august, veşti care nu fac plăcere legate de un aspect privitor ia locul de muncă: bârfe. comentarii deplasate ale colegilor de serviciu. Nu intraţi în jocul periculos al zvonurilor. în planul sănătăţii, contradicţie între ceea ce simt şi ceea ce primesc ca explicaţie din partea unuia sau mai multor medici. Nativul are impresia că acela sau aceia se înşală şi poate că va avea dreptate. A doua sau a treia opinie nu trebuie solicitată însă în aceste zile. pentru că efectul va fi acelaşi, consolidând, astfel, un eventual diagnostic eronat. o decizie neinspirată ori tratament neindicat. Atenţie întreaga săptămână la ipostazele publice sau oficiale care l-ar putea pune pe câte un Geamăn în situaţia de a lua cuvântul, de a da o replică, de a se apăra. între 8 august. după ora 23.35. şi 9 august, efort de cooperare. dorinţa de a acţiona corect, de a se pune de acord cu exigentele unui partener sau ale grupului cu care se întâlneşte în varii condiţii (asocieri, părţi contractante), preocupare pentru latura legală, normală sau morală a unor iniţiative şi demersuri care îl privesc direct pe soţ sau pe soţie. Uneori, entuziasmul. alteori vehemenţa, pot fi trăite la cote înalte şi. prin asta. riscante.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.01.2014 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

21 ianuarie - Valeriu Anania, Petru Creţia,Thomas„Stonewall" Jackson, Paul Scofield,Telly Savalas, Benny Hill, Wolfman Jack, Jack Nicklaus, Placido Domingo, Mac Davis, Jill Eikenberry, Robby Benson, Geena Davis, Hakeem Olajuwon, Emma Lee Bunton, Izabella Miko, Umberto Nobile, Victor Papacostea, Christian Dior, Gheorghe I. Brătianu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI