Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 6-12 Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 4 - February - 2016

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 6-12 Februarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 6-12 Februarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 6-12 Februarie 2016. Gemeni 6-12 Februarie 2016

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 6-12 Februarie 2016

Chestiunile materiale, pentru a caror rezolvare sunt implicate rude, persoane oficiale, institutii ori acte revin periodic, de ceva vreme, in viata celor nascuti in Gemeni. Pe 6 februarie aceste probleme vor fi iar pe val. prin discutii, ganduri, sau prin simpla circulatie a informatiilor care au darul de a modifica in detaliu sau chiar

in pe fond, demersurile nativilor intr-o chestiune de avantaj material sau financiar asupra carora insa, atentie!, continua sa planeze riscul unor sicane si opozitii dintre cele mai ciudate dar si dintre cele acerbe, greu de rezolvat.
Unele, in functie de varsta si implicarea nativilor, pot proveni de la copii, persoanele cu care s-au aflat mult timp in relatii afective, prieteni, apropiati, colaboratori. Intre 7, 8 si 9 februarie (pana la ora 11), Gemenii pot fi prinsi in mijlocul unui vartej de stiri, informatii, intrebari adresate lor si raspunsuri pe care trebuie sa le dea dar pentru care nu sunt pregatiti si care ii deranjeaza. Pentru unii, acest context dificil se poate manifesta la locul de munca, in legatura directa cu serviciul sau grevandu-le statutul profesional. Surprizele pot veni in prejma zilei de 8 februarie si le pot lasa un gust amar. Intre 9 si 11 februarie (pana la ora 12), Gemenii sunt ocupati de cariera lor, de numele lor, de autoritatea sau exercitarea unor prerogative.
Desi momentul nu e limpede si nici simplu de administrat, totusi unele clipe de multumire, de destindere sau de satisfactie profesionala se pot identifica, acestea exercitand un rol benefic asupra starii lor de spirit. Pe 11 si 12 februarie, atentia trebuie indreptata spre autocontrol, retinere si reticenta fata de prietenii au partenerii de ideal, de proiect, de distractie, pentru ca, pe acest sector astral, se pot produce certuri, dispute, de cele mai multe ori inutile, divergente care pot degenera foarte usor in conflicte greu de aplanat. De aceea, e bine sa nu va contraziceti, sa nu puneti pariuri si sa nu va puneti mintea cu persoanele irascibile sau suspicioase de felul lor.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI