Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Noiembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Noiembrie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 7-13 Septembrie 2019

Postat de Urania Horoscop On 6 - September - 2019

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 7-13 Septembrie 2019

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 7-13 Septembrie 2019. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 7-13 Septembrie 2019. Gemeni 7-13 Septembrie 2019

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 7-13 Septembrie 2019

Intre 31 august şi începutul zilei de 1 septembrie, duel între trup şi suflet, între fizic şi psihic, pe fondul multor relaţii astrale ce răscolesc trecut in prima parte a zilei de 7 septembrie, posibile consultări, negocieri în care nativul ar putea fi chemat să dea o explicaţie, să depună o mărturie, să participe la o expertiză, anchetă, verificare din partea unor instituţii prin reprezentanţii ei.

Implicaţii sau amestec al problemelor de familie cu cele conjugale, sociale sau de imagine. Uneori, lucrurile se pot complica prin presiunea pe care diferitele laturi ale existenţei nativului o exercită asupra evoluţiei unui conflict. între 7 septembrie, după ora 13.38, şi începutul zilei de 10 septembrie, se va menţine blocajul creat de multă vreme în sectorul rezolvărilor financiare cu ajutorul altor persoane sau instituţii, inclusiv ai donaţiilor şi al moştenirilor, redactare a unor testamente sau acte oficiale “între vii”. între 10 septembrie, după ora 0.24, şi 12 septembrie prânz, nevoie de noutate, de schimbare, de împrospătare a impresiilor şi convingerilor cu argumente noi, cu speranţe sau cu perspective care să-i motiveze pe Gemeni. între 12 septembrie, după ora 12.52, şi 13 septembrie, răstimp complicat, marcat de cele opt sau douăsprezece opoziţii, dacă luăm în calcul şi Luna Neagră, care se formează pe direcţia caselor IV/X, de unde şi amestecul ciudat, inegal ca valoare şi importanţă, în economia vieţii de fiecare zi a nativi lor, între momentele plăcute sau situaţiile măgulitoare în planul relaţiilor sociale (deşi, şi acolo, e o doză de pericol şi de falsitate) şi chestiunile legate de casă, patrimoniu sau relaţii de familie unde administrarea acestora, în mod eficient şi corect, se va lovi de rigorile birocratice, administrative sau de mentalitate a rudelor implicate. Atenţie la ceea ce se poate întâmpla sau, de la caz la caz, afirma ori hotărî, la sfârşitul săptămânii, pe fondul unui aspect care viciază obiectivitatea,tuturor şi îi,poate face pe Gemeni să greşească în percepţii şi în decizii.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Noiembrie 2020 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.11.2020 Luna în Leu de la 8:47. Toate tratamentele la cald sunt favorizate - împachetările fango pen¬ tru slăbit, saună sau o simplă baie fierbinte. Sfat culinar: mere coapte.

13 noiembrie - Eugen lonescu, Robert Louis Stevenson, Louis Brandeis, Nathaniel Benchley, Oskar Werner, Jean Seberg, Chris Noth, Whoopi Goldberg, Mary Henrietta Kingsley.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI