Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 1-7 Octombrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 29 - September - 2016

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 1-7 Octombrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 1-7 Octombrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 1-7 Octombrie 2016. Leu 1-7 Octombrie 2016

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 1-7 Octombrie 2016

Intre 1 si 2 octombrie, pana in jurul orei 23, se contureaza o perioada buna pentru comunicare, sustinerea unei prestatie publice. Nativii pot lua examenele destul de usor, pot trece de etape eliminatorii cu succes, pot face o impresie buna in fata unei comisii de verificare a cunostintelor, a abilitatilor sau a pregatirii lor practice.
Vor fi avantajati cei care vor sustine probe orale. Din 7 octombrie, acest context se va intari prin influenta si contributia astrala directa, salutara, a planetei Mercur care va intra in Balanta si care le va da nativilor fantezie, spontaneitate, intuitie, capacitate de a se descurca repede si bine, pe moment.

De asemenea, vor fi avantajate toate deplasarile pe termen scurt (cateva ore) sau pe distante mici. Posibilitate de a afla lucruri noi, de a invata repede si bine, de a progresa intr-un domeniu scolar, educational. Intre sfarsitul zilei de 2 si 5 octombrie, pana la ora 11:30, se vor produce tot felul de motive de enervare, de disputa sau, de la caz la caz, de conflict (in nuanta „rafuielii”) cu o ruda.
Din a doua parte a zilei de 5 pana pe 7 octombrie, unele predispozitii interioare spre distractie si relaxare vor fi temperate, de contextul astral. Parintii vor cauta solutii pentru a-si conduce pe copii pe calea cea buna. Autoritatea unora va avea insa de suferit in confruntarea cu mentalitatea copiilor, cu nevoile acestora cu o serie de situatii legale, juridice, etc.
O nota generala, care se va manifesta, mai ales in cazul celor maturi sau bolnavi, o reprezinta relatia incordata cu sefii, la locul de munca, unde pot apare opozitii, neintelegeri, abuzuri (incarcare excesiva cu atributii de serviciu, pretentia de a sta multe ore peste program, de a-si asuma riscuri si raspunderi personale, mult in afara fisei postului sau a clauzelor contractuale), ceea ce poate genera protestul legitim al nativilor.


Horoscop Lunar Octombrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI