Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-2 Iunie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-2 Iunie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 10-16 Octombrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 8 - October - 2015

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 10-16 Octombrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 10-16 Octombrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 10-16 Octombrie 2015. Leu 10-16 Octombrie 2015

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 10-16 Octombrie 2015

Intre 10 si 11 octombrie dimineata chestiunile banesti par a se acumula. Evolutia acestor probleme se poate complica pe 16/17 octombrie printr-o decizie neinspirata sau ca o consecinta a unei pacaleli ori a unei proaste evaluari a situatiei la un moment dat.
Unii pot trece prin momente de mare ingrijorare si/sau conflicte privind situatia lor baneasca. In acest sector de viata, isi va incepe tranzitul Nodul Nord al Lunii, adica Sensul Vietii, in timp ce Nodul Sud al Lunii sau Pedeapsa in Viata va intra in casa a VIII-a a veniturilor si beneficilor materiale in legatura cu alte persoane sau institutii, dand astfel, acestei Axe a banilor si bunurilor materiale, o dimensiune speciala in ansamblul existentei lor.
Totodata insa, acest nou context astral ridica nu doar chestiuni de moment ci, mai ales, ii obliga pe nativi sa faca schimbarile necesare pentru destinul lor in care banii si avantajele (sau siguranta financiara) joaca

un rol important.
Intre 11 octombrie dupa-amiaza si 13 octombrie tot felul de informatii sau discutii au darul de a-l destabiliza pe un nativ care primeste prost o veste, sau care initiaza din stangacie, din exces de zel sau din neintelegerea realitatii un dialog in dezavantajul sau, situatie care se poate relua sau amplifica pe 16/17 octombrie.
Pe acest context astral deplasarile sunt total neindicate sau poate ca, tot acest noian de suparari de care vorbeam se petrece la drum, dupa cum, un risc de accidente sau defectiuni ale masinii cu care se deplaseaza un nativ, exista pe 12 octombrie.
Intre 14 si 16 octombrie dimineata nativii traiesc o serie de momente incarcate de tristete, de revolta provocate de o situatie legata de familia din care provin. In dupa-amiaza zilei de 16 octombrie trairile lor sunt indreptate spre copii ori spre o relatie afectiva care evolueaza haotic, dezordonat, fara directie si fara sa le dea vreo satisfactie.

Horoscop Lunar Octombrie 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-2 Iunie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 28.04.2023 Luna în Leu de la 8:47. Toate tratamentele la cald sunt favorizate - împachetările fango pentru slăbit, saună sau o simplă baie fierbinte. Sfat culinar: mere coapte.

28 aprilie- George Lesnea, Traian Cosovei, Harry Hou-dini, Roscoe „Fatty" Arbuckle, Joseph Barbera, Lawrence Ferlinghetti, Steve McQueen, Louie Anderson, Annabel-la Sciorra, Sharon Corr, Mase, Alyson Hannigan, Peyton Manning.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI