Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 11-17 Noiembrie 2017

Postat de Urania Horoscop On 10 - November - 2017

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 11-17 Noiembrie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 11-17 Noiembrie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 11-17 Noiembrie 2017. Leu 11-17 Noiembrie 2017

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 11-17 Noiembrie 2017

Pe 11 noiembrie, perioadă plină de energie, în care nativii vor simţi o motivaţie specială ca să se pună pe treabă, să înceapă un proiect, pentru care, până acum, nu aveau suficientă încredere sau mijloacele materiale necesare ori nu se iviseră împrejurările favorabile. între 11 noiembrie, după ora 18:41, şi începutul zilei de 14 noiembrie, nevoia de a-şi revizui viaţa materială prin stabilirea altor priorităţi. Atenţie la perspectiva de a trece prin momente în care nu vor avea aceeaşi disponibilitate bănească şi care este prefigurată de informaţii alarmante. între 14 noiembrie, după ora 1:26, şi dimineaţa zilei de 18 noiembrie, deplasări, unele ivite pe ultima sută de metri, altele asociate cu discuţii la tot pasul. Nu plecaţi la drum sau nu vă deplasaţi, chiar pe distanţe mici, cu maşini vechi, uzate sau cu şoferi care nu vă inspiră încredere.

Combativitatea şi tendinţa de a “spune lucrurilor pe nume” nu va fi cea mai bună soluţie pentru a reglementa ce va ce vă deranjează. între 16 noiembrie, după ora 10:29, şi 17 noiembrie, dinspre familie pot veni informaţii neplăcute, unei rude i se poate întâmpla ceva ce vă angajează prin nevoia de a-i acorda ajutor, susţinere, participare afectivă sau prin complicarea programului de viaţă şi nevoia de a contramanda o activitate. Posibilă avarie în casă, gospodărie din cauze externe (condiţii meteo, accidente). Seara zilei de 17 şi apoi întreaga zi de 18 noiembrie poate fi răstimpul în care nativii vor avea sentimentul că sunt la răscruce, că trebuie să ia o decizie importantă, că, atunci, se decide viaţa lor. Segmentul muncii începe să scârţâie sau îi pune pe nativi pe gânduri cu privire la corecta şi avantajoasa desfăşurare a activităţii profesionale. întreaga săptămână este bună pentru cei care desfăşoară activităţi sportive (succes, premii, medalii) sau de prezentare în faţa publicului în varii ipostaze (spectacole, concerte, conferinţe, interviuri).


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI