Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 12-18 Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 10 - December - 2015

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 12-18 Decembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 12-18 Decembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Decembrie 2015. Leu 12-18 Decembrie 2015

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 12-18 Decembrie 2015

Leii sunt dintre cei pe care peisajul cuadraturilor si opozitiilor ce caracterizeaza perioada cuprinsa intre 12 si 18 decembrie ii atinge mai putin.
Dimineata zilei de 12 decembrie poarta inca marcajul Lunii Noi din Sagetator produse cu o zi inainte, pe casa a V-a a cerului lor astral, unde poate ca a provocat „incendii” sufletesti, pe fondul unui chef de aventura, al unui stil de viata sportiv, exuberant, eliberat de constrangeri.

Gandurile si aspiratiile lor din ultima perioada evolueaza dezinvolt, transformandu-i in niste fiinte ce nu suporta interdictiile sau care sfideaza limitarile. In restul zilei de 12 decembrie, apoi pe 13 si 14 decembrie (pana la ora15), Leii se vor concentra pe munca, eficienta si harnicie.
Unele persoane care apartin acestei zodii se pot simti plictisite de responsabilitati. Nu sunt excluse discrete afectiuni ale sistemului osos, al pielii pe fondul fluctuatiilor nivelului de minerale din organism.
Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie seara (ora 20), din pacate, Leii isi vor iesi prea lesne din sarite, se vor repezi sa lanseze acuzatiile nedreptate, raspunzand disproportionat, la cea mai mica aluzie, prin critici si observatii acide.
Conflictele se nasc din senin, mai ales intre soti sau intre nativi si rude. Un alt motiv pentru care ei pot reactiona brutal sunt interesele personale sau materiale pe care si le vad amenintate pe principiul „ce-i al meu, e doar al meu”.
Intre 17 si 18 decembrie, tot avantajele materiale le ocupa atentia, de asta-data ei fiind concentrati pe obtinerea unui bonus, a unui favor prin „inmuierea” adversarului pentru care vor arunca in lupta, in lipsa argumentelor, flatari si linguseli si vor juca pe cartea simpatiei si compasiunii pentru a castiga increderea.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI