Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-3 Decembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-3 Decembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 12-18 Martie 2016

Postat de Urania Horoscop On 10 - March - 2016

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 12-18 Martie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 12-18 Martie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Martie 2016. Leu 12-18 Martie 2016

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 12-18 Martie 2016

Pe 12 si 13 martie, unii nativi vor dezvolta o tendinta, utila lor dar neconvenabila pentru cei din jur, de a-si consolida un statut socio-profesional, de a face parada de virtutile lor, de a-si exercita dreptul de a decide discretionar (mai ales daca sunt „sefi”), in scopul de a-si consolida o pozitie ori de a face impresie in fata opiniei publice. In cerc restrans, ei se vor „da mari”, cu orice prilej. Pe 14 si 15 martie, relatiile in care intervine un dram de simpatie, de atractie sau chiar de afectiune pot fi incercate de „alunecari de teren”.

Ceva fuge de sub picioarele unor nativi care asista, neputinciosi, la degradarea relatiilor bazate pe prietenie sau pe atractie. Uneori, ei insisi pot fi cei care declanseaza o criza in acest cadru relational, manifestandu-si atasamentul sau atractia fata de unele persoane ceea ce starneste furia, nemultumirea sau, dupa caz, gelozia prietenilor si partenerilor. Aventura este, pentru ei, o provocare aproape irezistibila. Mai exista o dimensiune astrala a acestor zile care activeaza cele doua case ale banilor si beneficiilor materiale, extrem de puternica, ceea ce poate reprezenta o motivatie reala – nu doar o justificare subiectiva! – pentru escapadele sau brustele lor atasamente. Este un moment al contradictiilor si conflictelor potentiale, provocate chiar de ei. Intre 16 si 18 martie (pana la ora 9 dimineata), Leii se vor putea confrunta cu posibile stari de disconfort gastric, de suferinte osoase sau de reactii cutanate pe fondul unui aliment, medicament sau tratament pe care organismul nu-l suporta. Dupa ora 9 dimineata, va creste nivelul de orgoliu si se va intensifica dorinta nativilor de a face lucruri importante care sa-i ridice in proprii lor ochi. Individualismul, dorinta de a cuceri, de a dobori recorduri sau de a frange inimi va continua pana in seara zilei de 20 martie.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-3 Decembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 26.11.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

26 noiembrie - Mihail Drumes, Tudor Opris, Dumitru Muràrasu, ion Adam, Gyula Csehi, Eric Sevareid, Charles Schulz, Robert Goulet, Rich Little, Tina Turner, Lit Fizz, Ivan Dmitrievici Papanin, Jean Chardin, Lisa Moretti, Anna Nicole Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI