Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 12-18 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 10 - November - 2016

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 12-18 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 12-18 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016. Leu 12-18 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016

Intre 12 si 13 noiembrie dimineata, posibile conflicte interioare provenind de la felul in care nativii vad viata si realitatea care-i provoaca fie sa ia atitudine si sa se lupte cu ideile sau cu persoanele cu care intra in contradictie, fie sa cedeze, sa se declare infranti si sa recunoasca forta unui sistem in care au intrat mai puternic decat ei.
Contextul astral nu va permite spiritului lor, rascolit de o multime de provocari cotidiene, sa se concentreze in conditiile unui examen. Pe 12 noiembrie, Mercur va intra in casa a V-a si, de acolo, va intensifica focul iubirii, cheful de aventura, dorinta de a se face remarcati prin spiritul liber (libertin?), prin performantele sportive, prin curajul si capacitatea de a se debarasa de obligatiile ce le revin in favoarea unor actiuni ce le dau satisfactii pe moment.

In aceiasi zi, Venus va intra in casa sanatatii, ceea ce va reprezenta un factor pozitiv atat pentru starea generala, cat si pentru refacerea dupa o boala. Intre 13 noiembrie (dupa ora 04:24′) si 15 noiembrie (pana la ora 03:23′), Leii vor fi obligati sa se confrunte cu situatii dintre cele mai dure cu privire la cariera, functia sau demnitatea si notorietatea lor.
Pe 14 noiembrie, cand se va produce Luna Plina in Taur, adica pe casa a X-a a ridicarii dvs. in rang social, Luna Neagra va fi mai puternica, mai determinanta decat in alte zile si, prin asta, mai periculoasa. Nu amplificati conflictele in desfasurare, nu recurgeti la gesturi de forta, nu impingeti relatiile interumane la limita rezistentei lor.
Marte, pe casa dusmanilor si contractelor ori a proceselor, va va face imprudenti permitand, astfel, fortei lui distructive sa lucreze in detrimentul dvs. Pe 15, 16 si 17 noiembrie (pana la ora 02:57′), sfaturile unor prieteni pot contine o doza de adevar de care e bine sa tineti cont. In restul zilei de 17 si, apoi, pe 18 noiembrie, discrete tulburari de metabolism sau disfunctii gastrice.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!



S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI