Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 12-18 Septembrie 2020

Postat de Urania Horoscop On 11 - September - 2020

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 12-18 Septembrie 2020

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 12-18 Septembrie 2020. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Septembrie 2020. Leu 12-18 Septembrie 2020

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 12-18 Septembrie 2020

Intre 12 și 13 septembrie dupa- amiaza, factori de stres pentru organism care se vor resimți la nivelul diferitelor organe șubrezite deja de disfuncții; în cazul celor tineri sau al maturilor sănătoși acest influx astral poate fi resimțit ca un fel de a trăi dificil diferite secvențe de viață, de a nu-și găsi pacea și armonia interioară și de a dezvolta capricii și de a refuza alimente sau medicamente. între 13 septembrie, după ora 18:33, și seara zilei de 15 septembrie, Luna va străbate sectorul casei I a personalității celor care s-au născut în zodia Leului și le va spori mândria, orgoliul, vanitatea, dorința de putere, nevoia de afirmare sau de confirmare a valorii lor personale, combativitatea și reacțiile autoritare, și când trebuie, și când nu trebuie. între 15 septembrie, după ora 21:38, și seara zilei de 17 septembrie, evaluări și reevaluări ale unor premize financiare (venit salariat câștig extra profesional, cheltuieli, nevoi urgente, economii, etc.). Un spirit echilibrat de faza Lunii Noi în Fecioară, care va avea loc în ziua de 17 septembrie a.c., le va permite să ia în calcul avantajele și dezavantajele unor situații de dată recentă, ale schimbărilor socio-profesionale bruște care pot antrena un nou statut material . între 17 septembrie, după ora 21:56, și 18 septembrie, sectorul comunicării va funcționa destul de avantajos pentru acești nativi care se vor mai tempera, vor deveni mai atenți și mai prudenți, nu vor risca gratuit, vor lua aminte nu doar la ceea ce se întâmplă ci și la ceea ce se spune pe o anume temă care va avea ecou în conștiința lor. Pentru cei maturi, acest moment se poate asocia cu revolte personale, cu dezacordul față de grupul de activitate comună în care se exprimă. întreaga săptămână, se va manifesta protecția Micului Benefic, în tranzit prin casa I a personalității și a corpului fizic.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI