Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 14-20 Decembrie 2019

Postat de Urania Horoscop On 13 - December - 2019

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 14-20 Decembrie 2019

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 14-20 Decembrie 2019. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 14-20 Decembrie 2019. Leu 14-20 Decembrie 2019

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 14-20 Decembrie 2019

Intre 14 și 15 decembrie dimineața, suferințe mai vechi sau mai noi care pot scădea vitalitatea (chiar și a celor tineri); astfel, nativii se vor simți obosiți, fără chef de muncă, se vor mobiliza cu greu pentru activitățile practice, preferând să se odihnească, sau, neavând altă soluție, dacă durerile ori disfuncțiile îi împiedică să fie activi, le vor amâna pe cele curente.

între 15 decembrie, după ora 6.00, și 17 decembrie, dimineața, Luna va traversa semnul zodiacal de care aparțin și în felul acesta se vor simți mai în formă decât în ultimele două-trei zile. Plus de energie, bună capacitate de mobilizare a resurselor fizice sau psihice, determinare. între 17 decembrie, după ora 9.00, și 19 decembrie, la prânz, preocupări bănești sau chestiuni de administrare a unor bunuri prin demersuri curente. între 19 decembrie, după ora 12.05 și 20 decembrie, Leii vor face efortul să-și păstreze calmul, mai ales în situațiile în care, la locul de muncă, în afaceri, în dialoguri, în exercitarea prerogativelor unei funcții sau în realizarea sarcinilor de serviciu, vor fi obligați să acționeze corect sau dacă nativii se vor confrunta cu contestări, opoziții, rezistențe, șicane din partea colaboratorilor. Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului. Micul Benefic va traversa casa relațiilor parteneriale și le va da acestor nativi, până pe 13 ianuarie 2020, posibilitatea de a aborda niște persoane ori de a acționa în niște situații complicate ori neobișnuite în chip inteligent și inspirat. Uneori, ar putea fi vorba și de oportunități care apar în contextul unor afaceri sau negocieri și care vor schimba datele problemei în favoarea lor. Totuși, este de reținut și latura provocatoare a acestui tranzit care îi poate împinge la atașamente bruște față de oameni mai puțin cunoscuți ori la acceptarea unor propuneri tentante în urma unei analize superficiale și a impresiei de moment.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.01.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cado¬ urile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

15 ianuarie - Mihai Eminescu, Edward Teller, Aristotel Onassis, Gene Krupa, Lloyd Bridges,Cardinalul John O'Connor, Dr. Martin Luther King Jr, Margaret O'Brien, Charo, Ludvig Mylius-Erichsen.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI