Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 15-21 August 2015

Postat de Urania Horoscop On 13 - August - 2015

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 15-21 August 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 15-21 August 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 15-21 August 2015. Leu 15-21 August 2015

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 15-21 August 2015

Frumoasa si intensa perioada traverseaza cei nascuti in acest semn de Foc! Pe 15 august, ei vor avea patru planete in tranzit prin semnul lor, ceea ce le va oferi o mare rezerva de energie cosmica necesara combustiilor viitoare.
Preocupari banesti desfasurate cu calm, metoda, chibzuinta pe 16 si 17 august, poate si ca o consecinta a unui moment delicat financiar pe care il traverseaza. Intre 18 si 20 august, ei pot lansa tentative de mediere a unui conflict, pot face scurte deplasari sau vizite ca sa sondeze terenul intr-o directie relationala ce nu merge tocmai bine.
Nota generala este de prudenta si diplomatie sau cel putin asa ar fi indicat. In cazul unor nativi se mai poate vorbi de un demers nereusit care ii indeparteaza de punerea in aplicare a unui proiect. Dezamagiti, aproape ca isi pierd speranta si sunt gata sa renunte la visul lor sau la o constructie ce le-ar fi adus, prin materializarea ei, stabilitate materiala sau o recompensa substantiala. Este doar o chestiune de moment.
Intre 20 august dupa-amiaza si 21/22 august multe aspecte din viata de familie genereaza enervare,

incordare, nemultumire, chef de cearta, incapacitate de a se abtine. Pe o alta directie, in gospodarie, se pot inregistra furturi, pierderi, pagube sau stricaciuni ori avarii provenind de la apa (gen inundatie).
Uneori, pot fi ei insisi atacati de un membru de familie care se dovedeste ostil, exigent, revendicativ si vesnic nemultumit. Domeniul ideilor superioare, al emanciparii profesionale de exceptie sau in activitati de pionierat este frumos sustinut astral intreaga saptamana, dandu-le, mai ales celor tineri, dorinta de a se implica in secvente de viata publica cu grad de risc, complicate sau periculoase. 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI