Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 16-22 Iulie 2016

Postat de Urania Horoscop On 14 - July - 2016

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 16-22 Iulie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 16-22 Iulie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 16-22 Iulie 2016. Leu 16-22 Iulie 2016

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 16-22 Iulie 2016

Între 16 și 17 iulie tendințele generale sunt contradictorii: dorința lor de moment este să se distreze, să se rupă de preocupările plictisitoare dar obligațiile multiple îi împiedică astfel că nativii vor face efortul de a-și găsi timp pentru plăcerile spre care tânjesc, mai ales în ipostaza de hobby.
O altă piedică în calea fericii lor ar putea fi situația neclară bănească: așteaptă niște bani de undeva dar aceștia întârzie să apară, așa că nici ei nu știu încotro să o ia nefiind (unii, desigur!), în largul lor din punct de vedere financiar.
Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00′), munca va deveni și mai importantă decât în perioada anterioară. O pot face cu destulă neplăcere mai ales dacă, la locul de muncă se confruntă cu limitări, controale, obstrucții

și schimbări care merg pe principiul „din rău în mai rău”.
La capitolul sănătate, totuși, este de acordat o atenție specială, mai ales că, la începutul zilei de 20 iulie, se va produce faza de Lună Plină care va avea darul de a solicita organismul. Nota generală a stării lor interioare va fi oboseala, plictisul, mobilizarea greoaie, starea de iritare permanentă, lipsa poftei de mâncare, neliniștea care revine, deranjant, deseori în peisajul lor interior.
Din 20 iulie dimineața până pe 22 iulie, ora 12, pentru unii, pare să înceapă o perioadă de provocări, discuții, întâlniri, premize noi de lucru sau de viață. Surprizele pot fi repetate.
Pe 22 iulie, la ora 12:32 (ora de vară a României) Soarele va intra în zodia lor natală, ba mai mult, va fi vorba de un Soare puternic, în domiciliu, care va începe să lucreze în favoarea lor, dându-le mai mult elan, mai multă încredere, mai multă determinare și, dacă va fi cazul, mai multă combativitate.
Din a doua parte a zilei de 22, iulie Venus și Mercur vor atrage norocul de partea Leilor oferindu-le mici bucurii materiale.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI