Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 16-22 Iunie 2018

Postat de Urania Horoscop On 15 - June - 2018

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 16-22 Iunie 2018

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 16-22 Iunie 2018. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 16-22 Iunie 2018. Leu 16-22 Iunie 2018

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 16-22 Iunie 2018

In prima parte a zilei de 16 iunie, dorinţă de a rămâne singuri, de medita, de a analiza prezentul, de a reevalua trecutul. între 16 iunie, după ora 10.21, şi dimineaţa zilei de 18 iunie, Leii vor fi în formă, impetuoşi, combativi şi autoritari, asta pe fondul disonanţelor astrale între planetele aflate în opoziţie, pe axa Leu/Vărsător, ceea ce ridică gradul de dificultate a împrejurărilor cu care aceştia se vor confrunta.

Sunt de aşteptat discuţii cu aliaţii, cu partenerii, abordări radicale ale conflictelor conjugale, evoluţii atipice ale proceselor şi litigiilor, între 18 iunie, după ora 11.41,şi 20 iunie, la prânz, preocupări salariale sau administrative: strângerea documentelor necesare pentru a demonstra sau susţine o petiţie, o pretenţie, o revendicare. Este de luat în calcul o ipostază care limitează sau impune încetarea activităţii profesionale retribuite (concediu medical prelungit, întrerupere, pensionare anticipată, demisie, disponibilizare). intre 20 iunie, după ora 15.30, şi 22 iunie seara, dialoguri în care Leii trebuie să recurgă ia diplomaţie şi discreţie pentru a nu agrava o situaţie destul de încurcată (mai ales dacă ea priveşte regimul muncii). Pe 21 iunie, la ora 13.08’ Soarele va intra în zodia Racului şi va marca, timp de o lună, sectorul casei a Xll-a, activând factorii karmici care operează în planul sănătăţii. Afectate vor fi organele care ţin de abdomenul superior (stomac, pilor, duoden, pancreas, splină), digestia, metabolismul, regimul zahărului precum şi fiziologia pielii şi a sistemului osos. Din 22 iunie, după ora 22.41, Leilor nu le va fi uşor să găsească o rezolvare a problemelor personale, familiale, parteneriale şi profesionale, de aceea este bine să nu complice situaţia cu iniţiative gratuite, mai ales în preajma zilei de 22 iunie, când Venus, Marte şi Nodurile Lunare vor face opoziţii la grad perfect.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI