Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 18-24 Aprilie 2020

Postat de Urania Horoscop On 17 - April - 2020

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 18-24 Aprilie 2020

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 18-24 Aprilie 2020. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 18-24 Aprilie 2020. Leu 18-24 Aprilie 2020

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 18-24 Aprilie 2020

Intre 18 și 20 aprilie dimineața, aspect puțin semnificativ din punctul de vedere al beneficiilor materiale care vin de la alții, într-un moment în care “alții” taie veniturile sau creează limitări bănești în condițiile crizei, așa că ne abținem să formulăm, din această perspectivă, și doar pentru Lei, vreo anticipare astrologică.

între 20 aprilie, după ora 10:01, și seara zilei de 22 aprilie, ostilitate față de unele idei și atitudini care se vehiculează la locul de muncă al nativilor sau în spațiul public; aceste contradicții interioare se pot naște din diferențele de înțelegere și viziune asupra unor idei, fapte și întâmplări ori din respingerea stilului și a metodei unora de a conduce, înțelege sau gestiona o situație. Leii își vor reprima aceste trăiri, dar dacă ele se vor răsfrânge în chip negativ asupra lor, aceștia fiind constrânși să accepte soluția pe care o contestă sau fiind obligați să-și asume un risc atunci, firește că vor răbufni. E de ținut sub control atât starea de spirit, cât și împrejurarea care naște divergențele. Intre 22 aprilie, după ora 22:36, și 24 aprilie, câte un Leu se poate plasa în prim-planul atenției publice prin atribuțiile speciale care i se vor încredința, prin inițiativele pe care le-ar avea. Momentul e complicat, tensionat, controversat, dar cei cu valoare personală se pot afirma sau impune într-un context socio-profesional, pentru că vor avea sprijinul mai multor ipostaze astrale care operează în sectorul valorificării superioare a meseriei în misiunea lor de a-și dovedi competența. Astfel, tranzitul însuși al Lunii prin casa a X-a, ipostaza ei, de Lună Nouă în Taur, în care se va afla în ziua de 23 aprilie și intrarea Soarelui în acest sector pentru următoarele patru săptămâni, începând cu ziua de 19 aprilie, vor constitui factori astrali substanțiali care le vor permite să se afirme, să se mențină sau să facă un salt în carieră.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI