Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 19-25 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 17 - November - 2016

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 19-25 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 19-25 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016. Leu 19-25 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, perioada in care Leii vor fi solicitati intens. Ei vor trebui sa fie activi, sa raspunda tuturor situatiilor care le reclama prezenta sau initiativa. Doar ca, de multe ori, implicarea lor ar putea fi provocata de neplacerea cu care se confrunta un membru apropiat din familie, de o avarie in gospodarie.
Mai complicat vor sta lucrurile daca vor fi implicati in conflictele conjugale. Acestea se pot declansa brusc si-i vor face pe Lei sa-si iasa din sarite. Furia lor poate atinge cote mari. Practic, intr-o astfel de ipostaza,

nici nu se va putea discuta cu ei. Ipostaza este valabila si in cazul conflictelor intre asociati. „Lovituri de teatru”, in contextul desfasurarii unor procese, provocate de catre Lei care prefera sa „arunce totul in aer” pentru a limpezi o situatie confuza, tulbure, in dezavantajul lor.
Pe 21 noiembrie seara, Soarele va intra in casa a V-a si, de acolo, va da impulsuri puternice care ii vor impinge pe nativi spre excese: petreceri fara noima, cufundarea in alcool, implicarea in jocuri periculoase si pariuri riscante, placerea de a se „juca cu focul”, spirit de aventura cultivat, uneori, fara scrupule sau fara mila, fata de cei apropiati, care sufera din cauza lor.
Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, preocupari banesti: momente cand dorintele lor vor fi marcate de vanitate, ceea ce ii va impinge la cheltuieli nesabuite doar pentru a-i uimi sau umili pe cei din jur. Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, se va contura o etapa a dialogurilor stupide, a neintelegerii corecte a unui mesaj sau al receptarii adecvate a unei informatii; rastalmaciri.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI