Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 2-8 Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - December - 2015

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 2-8 IANUARIE 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 2-8 IANUARIE 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 2-8 IANUARIE 2016. Leu 2-8 IANUARIE 2016

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 2-8 IANUARIE 2016

Dialogurile devin, intre 2 si 3 ianuarie, dificile pentru Leii care nu au nici un fel de retinere sa izbucneasca, in stilul lor caracteristic, sonor si cu cascade de argumente si acuzatii.
Pentru echilibrul de la locul de munca, acest tranzit este riscant: „aprinderea fitilului” in aceasta etapa transformandu-se in „focuri bengale”, dupa 8 ianuarie. Asociate cu un grad de pericol sunt, in acest rastimp, si scurtele deplasari.
Pe 2 ianuarie, Mercur va intra in casa a VII-a, unde, pentru urmatoarele sase zile, va permite finalizarea unor tranzactii, prin gasirea unei solutii ingenioase. In alte cazuri insa, discutiile incepute acum se vor opri

pana la jumatatea lunii februarie 2016, cand vor putea fi reluate din punctul in care s-au blocat.
Pe 3 ianuarie, Marte va intra in casa a IV-a, legata de aspectele familiale sau patrimoniale, pozitie astrala care le va induce nativilor tendinta de a apela la tactici si manevre care, in cel mai bun caz, nu vor face o impresie buna sau, la antipozi, vor genera reactii dure din partea celor „atacati”. Primele tentative neinspirate se pot produce deja intre 4 si 6 ianuarie, perioada nefasta pentru relatiile matrimoniale, divorturile sau tentativele de realizare a unui partaj.
Neinspirata si fara spor va fi, de asemenea, orice initiativa de a provoca o tranzactie sau o separare a partenerilor de afaceri. Din 6 ianuarie (dupa ora 9 dimineata) si pana in dupa-amiaza zilei de 8 ianuarie, Leii vor deveni exuberanti si laudarosi.
Dorinta lor de a impresiona sau de a demonstra ceva – ca sunt bogati, puternici, influenti -, ii va impinge la exces de zel, la aventurism si vedetism. Tendinta de a paria, de a practica jocuri de noroc, de a trai intens, de a cultiva un stil de viata periculos trebuie reprimata. Din seara zilei de 8 ianuarie, relatiile de munca primeaza, grevandu-le timpul si solicitandu-i fizic.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI