Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 20-26 Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 18 - February - 2016

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 20-26 Februarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 20-26 Februarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Februarie 2016. Leu 20-26 Februarie 2016

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 20-26 Februarie 2016

Daca n-are somn, in timpul noptii de 20 februarie, pana in preajma orei 4:18′, Leul ar fi bine sa se destina, sa citeasca ceva distractiv, sa priveasca un film la TV dar sa nu se lase prada ideilor. Dialectica acestei nopti nu-l avantajeaza.
Apoi, in restul zilelor de 20, 21 si 22 februarie (pana la ora 13:25′), el poate sa-si desfasoare viata in mod profitabil pentru ca va fi in forma fizica si psihica. Pe unii dintre nativi ii poate bate gandul sa faca ceva schimbari in viata lor. In relatiile cu rudele nu, desi acestea il stingheresc sau il obosesc.
In relatiile conjugale, da. Motorul principal al unor decizii, pe acest sector de viata, tine de plictis, de dorinta de noutate, de cheful de a face si altceva cu viata lor, decat au facut pana in prezent. Sa se certe

cu consoarta e solutia cea mai simpla.
Dar Leul vrea altceva, ceva spectaculos mai ales ca, in conceptia lui, cel/a de alaturi nu merita osteneala. Osteneala merita doar el si propriul lui confort. Asa ca schimbarile luate in calcul privesc binele doar pentru sufletul lui.
In planul proceselor, pot aparea surprize de la martori, din declaratiile altora, din pledoariile sau interventiile unor factori colaterali. Acestea nu implica riscuri; uneori, chiar, ele pot imprima un curs favorabil evenimentelor dar, de cele mai multe ori, vor impune o schimbare de atitudine si de tactica, de la un moment la altul.
Intre 22 februarie dupa-amiaza si 24 februarie, nativii pot avea obisnuitele probleme materiale, mai ales din categoria celor care provocate de oameni si/sau institutii, in varii relatii personale sau oficiale.
Pe 25 si 26 februarie, Leii vor contrazice pe toata lumea dar se vor contrazice, in focul argumentelor, chiar pe ei insisi, drept care, cu ei, in aceasta perioada, nu se va putea ajunge la nici o intelegere. Pe fond, acest zigzag al opiniilor si atitudinilor, derutant pentru cei din jur, isi are motivatia intr-o nesiguranta de sine rod, la randul ei, al unei crize personale de cunoastere.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI