Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 20-26 Iunie 2020

Postat de Urania Horoscop On 19 - June - 2020

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 20-26 Iunie 2020

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 20-26 Iunie 2020. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Iunie 2020. Leu 20-26 Iunie 2020

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 20-26 Iunie 2020

In ziua de 20 iunie, dorință de a comunica sau de a (re)stabili dialogul cu persoanele apropiate lor de care, din varii motive, la un moment dat, s-au distanțat.

Schimb de impresii utile, dialoguri agreabile, împrejurări fericite din 26 iunie, când planeta Venus va reveni la mișcarea directă, până pe 7 august a.c. între 21 iunie, după ora 0:01, și după-amiaza zilei de 23 iunie, accent pe sectorul bolilor cronice, moștenite sau karmice. în acest context, Luna Nouă în Rac, din ziua de 21 iunie, ora 9:41, asociată cu o eclipsă de Soare inelară și cu Solstițiul de vară, va reprezenta o secvență delicată; ea poate trezi o suferință mai veche, poate permite reapariția unor simptome ce păreau a fi fost eliminate prin tratament, dar iată că “ceva” din respectiva afecțiune nu a dispărut. Intrarea Soarelui în zodia Racului, din ziua de 21 iunie (ora 0:44), până pe 22 iulie a.c. va avea un efect tonic, pozitiv, revigorator asupra trupului și psihicului, permițând ameliorări, vindecări sau temperări ale unor reacții organice și sufletești intense. între 23 iunie, după ora 15:34, și seara zilei de 25 iunie, Luna va traversa zodia Leului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal energie, curaj și determinare, atitudine constructivă și disponibilitate pentru activitățile care necesită efort. între 25 iunie, după ora 20:05, și 26 iunie, veghe asupra unor forme de muncă și plată care par a nu evolua conform înțelegerii făcute de nativi cu un comanditar, un angajator, un beneficiar, mai ales că sectorul muncii de fiecare zi este subminat de o conjunctură astrală cu care poate că unii s-au mai confruntat în iarna și primăvara acestui an. Acum, situația se poate repeta sau abia acum se poate declanșa un context dezavantajos pe relația profesie – loc de muncă – salarizare. Posibile surprize de la un partener (răzgândire, revizuire de atitudine).


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 2-8 Iulie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.07.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI