Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 21-27 Mai 2016

Postat de Urania Horoscop On 19 - May - 2016

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 21-27 Mai 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 21-27 Mai 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Mai 2016. Leu 21-27 Mai 2016

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 21-27 Mai 2016

Pe 21 mai, motive de enervare si iritare provocate de o chestiune de familie sau de statutul unui bun ce trebuie reparat ori conservat. Luna Neagra va intra in acea zi in casa a IV-a a familie, patrimoniului si identitatii prin mostenire, educatie si traditie si va patrona, pana in februarie 2017, posibilele crize interioare ce presupun reevaluarea de sine, gasirea identitatii si a echilibrului in relatiile cu rudele.
Aici va intra, pe 27 mai, si planeta Marte care, in mersul ei retrograd, pana pe 30 iunie, va tulbura apele, acutizand conflictele de familie mai vechi, ramase nerezolvate. Intre 22 si 24 mai (pana la ora 8 dimineata), faza de Luna Plina le poate aduce unor nativi beneficiul unui succes personal daca lucreaza

intr-un domeniu creativ sau daca sunt implicati in relatii cu strainii ori cu institutiile din strainatate.
Femeile care isi doresc un copil, beneficiaza de o faza astrala favorabila conceperii unui copil. Vor fi avantajate in acel rastimp aventurile, povestile de amor, performanta sportiva, speculatiile si jocurile de noroc. In opozitie cu casa a V-a a sentimentelor si a relatiilor cu copiii, va actiona, din 24 mai, planeta Venus, care va incepe sa tranziteze casa relatiilor cu prietenii liber alesi, deschizand drumul Leilor pentru a face noi cunostinte si pentru a stabili contacte umane utile lor prin sporul de informatie pe care il vor avea de pe urma acelor intalniri si discutii.
Din dimineata zilei de 24 mai si pana pe 26 mai (ora 17), discrete disfunctii organice. Perioada asociata cu munca mai multa, cu rutina, cu efort si rabdare.
Din dupa-amiaza zilei de 26 pana pe 27 mai, Luna le va atrage atentia asupra unor relatii parteneriale, aruncand asupra lor un fascicul luminos intens, care va sublinia sau va scoate la iveala, spre surpriza nativilor, vicii si elemente destabilizatoare care privesc o colaborare sau o clauza contractuala. Dialoguri dificile cu superiorii. E nevoie de prudenta, discretie si aprofundare a domeniilor de interes major care presupun decizii si optiuni categorice.


Horoscop Lunar Mai 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI