Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 21-27 Noiembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 19 - November - 2015

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 21-27 Noiembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 21-27 Noiembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Noiembrie 2015. Leu 21-27 Noiembrie 2015

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 21-27 Noiembrie 2015

Pe 21 noiembrie, se poate petrece ceva de natura sa-i mai linisteasca pe nativii din Leu: primesc o mica suma de bani, intervine o relaxare intr-o directie ce-i „costa” prea mult sau, la o analiza atenta, gasesc suficiente argumente logice pentru a nu mai intra atat de usor in panica, cand vine vorba de bani.
Intre 23 si 24 noiembrie, le trec prin cap tot felul de idei. Initiativele lor au un soi de anvergura care presupune ca, o data puse in practica, acestea le vor schimba felul de a trai si felul de a reactiona sau de a

se purta.
Ceva ii enerveaza peste masura sau ii deranjeaza de prea mult timp pentru a mai permite continuarea acestei situatii si, din proprie initiativa sau in urma unei discutii lamuritoare, ei vor lua decizia de a opera o schimbare majora in viata lor.
Contribuie la acest „foc interior” si intrarea Soarelui in Sagetator, care le va da un soi de avant si de curaj, uneori nejustificat pe deplin. Poate ca, pentru ceea ce-si propun acum, ei nu sunt suficient de pregatiti dar, acest lucru, Leii nu-l sesizeaza si nici nu-i intereseaza: se vor descurca pe principiul „vazand si facand”.
Mai este si ipostaza unor informatii care le dezvaluie fata nestiuta a unei realitati care, in evolutia ei, ii va dezavantaja la un moment dat, astfel ca ei vor sa inlature pericolul, indreptandu-se spre alt sector de activitate.
Intre 24 si 25 noiembrie, poate chiar pe fondul provocarilor despre care am vorbit, ei simt nevoia unei schimbari de imagine sau de statut social in dorinta de a se proteja. Intre 26 si 27 noiembrie, Leii se pot consulta cu o serie de persoane care le pot da lamuriri mai ales de natura legala, juridica, legislativa. Relatiile afective intra intr-o noua etapa o data cu Luna Plina din 26 noiembrie.horoscop-lunar-noiembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI