Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 23-29 Aprilie 2016

Postat de Urania Horoscop On 21 - April - 2016

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 23-29 APRILIE 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 23-29 APRILIE 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 23-29 APRILIE 2016. Leu 23-29 APRILIE 2016

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 23-29 APRILIE 2016

Intre 23 si 24 aprilie (dupa ora 15), ostilitati discrete sau ramase necunoscute care privesc statutul oficial sau public al unor nativi care, tocmai de aceea, trebuie sa-si consolideze pozitia. Din 29 aprilie, Mercur, care traverseaza in prezent zodia Taur, cea legata de casa a X-a a ridicarii in rang, va intra in miscare aparent retrograda si va declansa o serie de revizuiri si reconfigurari ale felului in care se ipostaziaza nativii in relatiile publice, oficiale sau in care trebuie sa-si exercite autoritatea si prerogativele puterii.

Viitorul tranzit indica nevoia ca nativii sa inteleaga necesitatea de a abandona unele pozitii, interese sau sentimente (ori resentimente) si sa se lepede de un fel de a fi, care de-acum in acolo, nu le va fi profitabil. Indiferent care ar fi fost, in trecu,t motivele pentru care au adoptat respectiva atitudine (nevoia de a se impune, constrangerile, imprejurarile particulare), stabilitatea intr-o functie o vor obtine doar cu calm si rabdare, cu tenacitate si forta a dreptatii. Intre 24 aprilie dupa-amiaza si 26 aprilie, perioada de veselie, de divertisment, de relaxare ori de mici surprize placute care le pot oferi multumire de sine, un respiro agreabil, o evadare din cotidian. Moment bun si pentru cei care desfasoara activitati cu profil artistic (mai ales sub forma spectacolelor muzicale, a dansului) sau sportiv (zile favorabile stabilirii unor performante si a doborarii unor recorduri). Intre 26 si 27 opereaza un tranzit ce impune prudenta in declaratiile publice si in toate tipurile de dialog. De asemenea, ar fi bine sa se reprogrameze deplasarile, fie ele si de scurta durata sau pe distante mici. Intre 27 si 29 aprilie, pana la ora 11 dimineata, munca multa si rutina. In restul zilei de 29 aprilie, un partener, un coleg dintr-un proiect ofera o surpriza sau, o situatie ivita pe neasteptate, il obliga pe nativul Leu sa cantareasca locul si rolul unui partener intr-un proiect ori, poate, chiar in viata sa.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI