Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 14-20 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 14-20 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 23-29 Aprilie 2022

Postat de Urania Horoscop On 22 - April - 2022

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 23-29 Aprilie 2022

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 23-29 Aprilie 2022. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 23-29 Aprilie 2022. Leu 23-29 Aprilie 2022

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 23-29 Aprilie 2022

In prima parte a zilei de 23 aprilie, stare organică modificată discret de sensibilități gastrice, digestive sau osoase (reumatismale). între 23 aprilie, după ora 9:17’, și 25 aprilie, la prânz, relațiile parteneriale pot lua o turnură neobișnuită, astfel că nativii pot intra în dizarmonie, în contradicție sau într-o dispută deschisă cu o persoană cu care, până mai ieri, colaborau foarte bine. Posibile surprize care tulbură viața soților, stârnind uimire, enervare, mânie și indisponibilitate spre dialog, cu atât mai puțin spre iertare sau uitare.

Relația cu reprezentanții unor instituții va fi dificilă sau marcată de limite, reguli și interdicții care nu le vor permite nativilor să aibă inițiative sau să se exprime liber în apărarea unei cauze ori în susţinerea interesului lor (proiect personal). între 25 aprilie, după ora 13:15’, și 27 aprilie, spre seară, se va menține activ, chiar hiperactiv,.contextul astral instaurat acum câteva săptămâni, .care le va permite nativilor să primească favoruri, daruri, atenții, cadouri, înlesniri, ajutoare financiare sau materiale. Intre 27 aprilie, după ora 19:10’, și 29 aprilie, Leii nu vor da dovadă de toleranță față de unele idei, propuneri, soluții sau păreri despre evenimentele în curs de desfășurare dacă acestea nu coincid cu viziunea lor, de unde și replicile tăioase sau posibilele puneri la punct fără remușcări, comentariile acide sau controversele sonore la care vor recurge. Potențial major de stabilizare a imaginii publice, de consolidare a autorității, de instalare a încrederii în capacitățile personale sau profesionale ale unui Leu în plan public. Deși firave ca vigoare și efect, totuși, disputele și contestările se vor produce, acestea venind de la vechii rivali, de la competitori sau de la dușmanii declarați. în acest context, decizia dificilă de a renunța la un colaborator ostil Leilor nu este exclusă.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 6.05.2022 Luna în Balanţă, de la 15:57 în Scorpion. Aerisim bine casa şi ne pregătim pentru o seară veselă cu prietenii în jurul unei căni de vin fiert. Sfat culinar: conopidă drept garnitură.

29 aprilie - GheorgheTomozei, Florin Călinescu, Jerry Seinfeld, William Randolph Hearst, Duke Ellington, Tom Ewell, Celeste Holm, Zubin Mehta, Dale Earnhardt, Kate Mulgrew, Daniel Day-Lewis, Michelle Pfeiffer, Andre Agassi, Uma Thurman, Jo O'Meara, Master P.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI