Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 24-30 Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 23 - December - 2016

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 24-30 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 24-30 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016. Leu 24-30 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016

Intre 24 si 26 decembrie dimineata, mici neplaceri domestice, trecatoare schimburi de cuvinte care nu fac placere in relatia nativilor cu unii membri de familie. Unele conflicte se pot contura pe directia soacra/nora/ginere. Intre 26 decembrie (dupa ora 05:20′) si 28 decembrie (pana la ora 17:12′), va incepe o etapa care, pe fondul unor aspecte armonice care vor dura mai mult decat faza pe care o analizam acum, patronata de tranzitul Lunii, se va declansa o perioada de „inflorire”, de succes, de afirmare de implinire, in functie de varsta si de statutul social si/sau profesional al celor nascuti in zodia Leului.
Pentru unii poate fi vorba de un salt, de un eveniment aparent nepremeditat din cauza felul brusc in care se va petrece si care poate sugera norocul, justificat insa, in realitate, de activitatea lor merituoasa si de notorietatea castigata in timp. Altii, cu adevarat norocosi, ar putea sa ajunga in situatia de a se ocupa de

ceea ce le place cel mai mult in viata (nu vorbim de divertisment sau aventuri): preocupari cu grad mare de responsabilitate prin intermediul carora sa-si poata valorifica si etala calitatile.
Din dupa-amiaza zilei de 28 decembrie si pana la sfarsitul zilei de 30 decembrie, casa muncii se incarca cu premizele muncii, efortului, harniciei, dedicarii, implicarii, asumari de responsabilitati noi pe care le poate provoca Luna Noua ca un bonus pe langa oportunitatile care li se ofera in acest rastimp.
A doua directie astrala, care poate deveni activa in cazul celor cu Jupiter in Balanta in momentul nasterii sau al generatiilor cu Uranus in Balanta, si care poate genera crize de constiinta, reactii rebele, dorinta de schimbare radicala a cursului vietii lor de pana acum. Nativii care apartin acestor doua categorii pot lua, pe fondul pragului psihologic al trecerii intr-un an nou, care justifica un deadline biografic, hotarari dintre cele mai curajoase cu privire la existenta lor viitoare.


Horoscop Lunar Decembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI