Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 10-16 Iunie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 10-16 Iunie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 26-2 Decembrie2016

Postat de Urania Horoscop On 24 - November - 2016

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 26-2 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 26-2 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 26-2 Decembrie 2016. Leu 26-2 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 26-2 Decembrie 2016

In primele ore ale zilei de 26 noiembrie, nu sunt evenimente previzibile, semnificative. Pe 26 (dupa ora 3 dimineata), 27 si 28 noiembrie, evolutia relatiilor cu membrii familiei din care provin (in principal parinti) se poate deteriora.
Fie rudele au probleme care se rasfrang asupra nativilor, fie comunicarea dintre nativi si rude este complicata de felul de a gandi si a reactiona al acelora. Cert este ca, pe fondul unei relatii proaste amplificate si a unei evolutii imprevizibile, patronate de Marte, unele situatii se pot ivi dintr-o nimica toata, se pot complica brusc sau pot evolua spre o alterare vizibila, in orice clipa. Posibile pagube domestice produse de defectiuni ale aparaturii casnice ori ale instalatiei electrice.
Intre 29 si 30 noiembrie si prima parte a zilei de 1 decembrie, vor exista si Lei fericiti. Unii vor fi implicati in povesti de dragoste fascinante pe care le vor trai intens. Pentru altii, stilul de viata aventuros, le va aduce satisfactii, pe principiul cat mai multa adrenalina – cat mai multa fericire.
Leii tinerii vor face sport cu multa daruire si implicare , uneori avand un scop precis (concurs, campionat), alteori fiind vorba doar de placerea de a-si mentine corpul intr-o buna forma fizica. Avantajati pot fi, in acest rastimp, si cei care desfasoara activitati artistice, interpretative si de creatie. Cu totii vor da dovada de curaj, de incredere in propriile puteri sau resurse de creativitate. Cei mai multi isi vor dori, mai ales daca sunt tineri, sa se afirme, sa cucereasca publicul, sa obtina un premiu.
Luna Noua care va patrona acest sector, va imprima o dinamica astrala ce le va permite sa infranga niste obstacole, niste contestari sau rivalitati si sa deschida un drum nou in viata lor. Intre 1 decembrie (dupa ora 4 dimineata) si 2 decembrie.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 10-16 Iunie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Sâmbătă, 14.12.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

9 iunie - Cole Porter, Robert Cummings, Les Paul, Jackie Mason, Dick Vitale, Michael J. Fox, Johnny Depp, Natalie Portman, Gloria Reuben.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI