Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-2 Iunie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-2 Iunie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 27-03 Iulie 2015

Postat de Urania Horoscop On 25 - June - 2015

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 27-03 Iulie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 27-03 Iulie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 27-03 Iulie 2015. Leu 27-03 Iulie 2015

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 27-03 Iulie 2015

Cei nascuti in zodia Leului ar trebui sa o duca, fiecare, dupa varsta si destin, bine, binisor sau foarte bine. Unii „repara” cate ceva la capitolul existenta cotidiana, altii doar se mai linistesc; unii isi gasesc implinirea in ceva – meserie, familie, copii, dragoste, functie, succes, bani, calatorii; altii dau lovitura de parca intregul noroc al acestui moment este indreptat spre ei.
Cei doi benefici se apropie unul de altul, fac conjunctie, potentandu-se reciproc. Cei maturi pot face o comparatie cu perioadele anterioare, cand acest aspect astral s-a mai produs (pentru detalii, cititi prezentarea generala ce precede aceste previziuni), constatand in ce loc din viata lor a operat in alte dati perechea Jupiter/Venus in Leu.
Fie isi vor da seama ce trebuie sa faca acum, in regim de oarecare urgenta (maximum pana pe 4-5 august a.c., cand aceasta ipostaza se repeta) fie vor fi atenti si in asteptarea momentelor prielnice cand sa actioneze eficient si inteligent in beneficiul personal. In aceste zile, forma fizica a celor sanatosi este excelenta iar a celor suferinzi sau in convalescenta se imbunatateste spectaculos.

Intre 1 si 3 iulie, problemele de sanatate, mai ales in ipostaza tulburarilor fiziologice, predilect digestive, secundar legate de sistemul osos, ii pot deranja pe cei in varsta, incercati de afectiuni cronice sau de boli asociate antagonice ce ridica serioase probleme de medicatie. In aceasta ipostaza sunt posibile reactii de respingere a hranei, alergii, urticarii, intoxicatii, intoleranta chiar la medicamentele uzuale. Acelasi rastimp, intr-o alta directie de viata, poate fi marcat de ingrijorari cu privire la restrangerile si transformarile prin care va trece institutia la care lucreaza si care le pot afecta locul de munca.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-2 Iunie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 28.04.2023 Luna în Leu de la 8:47. Toate tratamentele la cald sunt favorizate - împachetările fango pentru slăbit, saună sau o simplă baie fierbinte. Sfat culinar: mere coapte.

28 aprilie- George Lesnea, Traian Cosovei, Harry Hou-dini, Roscoe „Fatty" Arbuckle, Joseph Barbera, Lawrence Ferlinghetti, Steve McQueen, Louie Anderson, Annabel-la Sciorra, Sharon Corr, Mase, Alyson Hannigan, Peyton Manning.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI