Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 28-03 Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 26 - March - 2015

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 28-03 Aprilie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 28-03 Aprilie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 28-03 Aprilie 2015. Leu 28-03 Aprilie 2015

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 28-03 Aprilie 2015

Acest semn zodiacal este favorizat de multiplele relaţiile pe care planetele plasate acum, în cele trei semne de Foc, le fac, în beneficiul nativilor.
Chiar dacă, în prezent, Jupiter se află în mers aparent retrograd, ceea ce încetineşte şi întârzie, producerea unor evenimente, totuşi, trigonul pe care îl va face în ziua de 3 aprilie este unul dintre lucrurile bune care li se întâmplă în această perioadă, chiar dacă, aspectul durează puţin la maximum de potenţial.
Beneficiul este în planul conştiinţei, al opţiunilor sau al deschiderilor spre exterior: fie care manifestare personală (debut, afirmare, succes), fie ca destinaţie (dincolo de graniţele ţării în principal, departe de

casă, secundar). Excelentă poziţionarea planetei Mercur, din 31 martie, în casa a IX-a, care le dă vioiciune în gândire, efervescenţă ideatică, posibilitatea de a gândi repede, bine, coerent, de a face conexiunile necesare, de a elabora planuri şi strategii cu un grad mare de utilitate fără a fi atacate de superficialitate. Aspect excelent pentru examene, calificări etc., în plan universitar, didactic, pedagogic.
Zilele de 1 şi 2 aprilie se pot asocia cu enervări sau încurcături provocate de plăţi, taxe,e tc.; pe acest sector, dacă nativii nu sunt vigilenţi, se pot produce greşeli în înscrisuri de mai mică sau mai mare importanţă (de la chitanţe şi facturi până la contacte) care vor fi descoperite mai târziu. Din după-amiaza zilei de 29 martie până pe 31 martie, la prânz, nativii ar trebui să se simtă bine, în formă fizică bună, să vădească încredere în forţele proprii, să nu se lase copleşiţi de evenimente sau intimidaţi de dificultatea unor situaţii cu care se confruntă.

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!


S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI