Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 28-3 Februarie 2017

Postat de Urania Horoscop On 26 - January - 2017

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 28-3 Februarie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 28-3 Februarie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 28-3 Februarie 2017. Leu 28-3 Februarie 2017

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 28-3 Februarie 2017

Intre 28 si 29 ianuarie dupa-amiaza, din cauza turbulentelor provocate de faza Lunii Noi in Varsator, Leii nu vor suporta prea usor aceasta etapa. Nelinistea va pune stapanire pe ei alimentand un tremolo interior si facandu-i sa traiasca senzatia ca ceva neplacut urmeaza sa se intample in relatiile lor parteneriale.
Pe 28 ianuarie, Marte va intra in Berbec si, din acest lacas de Foc, le va da nativilor impulsuri speciale. Principalul sector activat de acest tranzit va fi cel al motivatiilor interioare. Astfel, cuprinsi uneori de

enervare sau revolta, alteori de patima, Leii se vor lepada de acele pareri, simpatii sau motivatii afective care i-au determinat sa se implice in actiuni personale si care se dovedesc acum false, gresite sau epuizate.
Leii nu vor mai dori sa riste sau sa se risipeasca pe sine si se vor detasa de convingerile subrede ori dovedite false si periculoase pentru ei si se vor desparti de oamenii, activitatile care apartin trecutului. Unele despartiri pot fi sonore sau conflictuale. Se vor lasa dusi de valul schimbarilor ce le bat la usa si vor da curs unor atasamente surprinzatoare pentru cei din jur.
Intre 29 ianuarie (dupa ora 18:11′) si 31 ianuarie, posibile castiguri, cadouri, avantaje, mici beneficii sau inlesniri de la oameni si institutii carora li s-au adresat cu un timp in urma.
Intre 1 si 3 februarie, pana la ora 03:50′, Schimbarile la nivelul convingerilor si al constiintei ori al atasamentelor spirituale provocate, poate, de tranzitul Lunii, se va intensifica si se va diversifica prin tranzitul planetei Venus, in acelasi sector, incepand cu 3 februarie dimineata. Acest proces de transformare a universului interior de ganduri si convingeri va dura pana pe 6 iunie.
Din 3 februarie, impact afectiv al confruntarii opiniilor, intereselor sau al stilului de munca al Leilor cu contestatarii lor.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI