Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 3-9 August 2019

Postat de Urania Horoscop On 2 - August - 2019

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 3-9 August 2019

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 3-9 August 2019. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 3-9 August 2019. Leu 3-9 August 2019

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 3-9 August 2019

Intre 3 şi 4 august după-amiaza. intensificarea problemelor şi, implicit, a eforturilor îndreptate spre rezolvarea aspectelor curente ale vieţii lor financiare (plăti, cumpărături), cu grijă pentru a nu face risipă. între 4 august, după 16.30, şi după-amiaza zilei de 6 august, posibilitatea de a vorbi degajat, destins, cu tact şi adecvare. Scurte deplasări relaxante sau doar plăcute. între 6 august, după ora 18.42.

şi sfârşitul zilei de 8 august, griji şi enervări provocate de regimul patrimonial ori de starea casei, a unei unităţi locative (casă de vacanţă, anexă gospodărească, spaţiu închiriat). Amărăciune stârnită de starea de sănătate a unui părinte ori de relaţia complicată cu unii membri de familie mai ales că. în acest răstimp, tendinţa nativilor este de a reacţiona energic, fără a lăsa porţi deschise reluării dialogului o temă dezbătută deja (moment al autorităţii personale) ceea ce îi poate nemulţumi pe aceia. între 8 august după ora 23.35 şi 9 august, stare de bucurie, de entuziasm, dorinţă de afirmare şi de trăire liberă, nestingherită a plăcerilor vieţii. Cei tineri vor dori să facă sport, mişcare, să participe la concursuri şi competiţii care să le permită atingerea succesului, a notorietăţii sau a performanţei.
Cei maturi vor don să umple nişte goluri sufleteşti. întreaga săptămână, Leii se pot gândi constant la sănătate: îşi vor interoga trupul, îşi vor analiza stările organice, vor face observaţii atente asupra felului în care corpul lor şi funcţiile fiziologice reacţionează la un tratament, ia o terapie sau la schimbarea modului de viaţă în regim restrictiv uneori, drastic. 8 şi 9 august pot fi două zile de excepţie pentru aceşti nativi graţie mai multor relaţii astrale extrem de favorabile. Atenţie şi la ceea ce se va prefigura, nu doar la ceea ce se va manifesta concret în aceste zile: în acea sugestie poate sta cheia unui progres, în viitor.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.01.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cado¬ urile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

15 ianuarie - Mihai Eminescu, Edward Teller, Aristotel Onassis, Gene Krupa, Lloyd Bridges,Cardinalul John O'Connor, Dr. Martin Luther King Jr, Margaret O'Brien, Charo, Ludvig Mylius-Erichsen.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI