Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 4-10 Iulie 2020

Postat de Urania Horoscop On 3 - July - 2020

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 4-10 Iulie 2020

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 4-10 Iulie 2020. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 4-10 Iulie 2020. Leu 4-10 Iulie 2020

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 4-10 Iulie 2020

In primele ore ale zilei de 4 iulie, ipostază astrală mai puțin semnificativă pentru că, cel puțin pentru emisfera sudică, se asociază cu perioada de noapte când activitățile sunt limitate, cu excepția călătoriilor. Pe fond, aspectul e dinamic. între 4 iulie, | stări organice neplăcute, persistente, de natură gastrică, metabolică sau osoasă/reumatismală.

Stare generală marcată de tristețe, neliniște, nemulțumiri născute din exagerarea unor fleacuri sau din constatarea că unele demersuri, mai ales cele terapeutice, par a nu da rezultatele dorite. Blocaje organice, cu atât mai deranjante, cu cât nativul este mai în vârstă. Chiar și în absența unor tulburări fiziologice evidente, starea de sănătate va fi marcată de indispoziție, de incapacitatea de a face față eforturilor din cauza oboselii sau a slăbiciunii fizice. Toate aceste predispoziții vor fi amplificate de Luna Plină în Capricorn, din dimineața zilei de 5 iulie, dublată de o eclipsă de Lună. Aceste secvențe astrale își vor exercita influența și asupra sectorului muncii, unde s-ar putea reedita situații care au fost declanșate cu un timp în urmă de Luna Nouă în Capricorn din 26 decembrie 2019 și/sau de Luna Plină în Rac din 10 ianuarie 2020: imposibilitatea de a pune în aplicare un transfer, o angajare, o numire pe funcție. Luați în calcul și complicațiile ivite în urma ieșirii la lumină a unor înțelegeri secrete, a unor “aranjamente discrete” în detrimentul angajatului care pot provoca, de la caz la caz, dezamăgiri, complicații, furtuni relaționale, conflicte. între 6 iulie, după ora 13:09, și seara zilei de 8 iulie, relațiile parteneriale pot sta sub semnul aspru al unor modificări de ultimă oră de program, de unde și reacții bruște din partea unuia sau altuia dintre parteneri, excedați de împrejurare. între 8 iulie, după ora 21:03, și 10 iulie, posibil beneficiu material (cadou, atenție, favor, îngăduință, păsuire la plată, etc.).


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI