Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 6-12 Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 4 - February - 2016

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 6-12 Februarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 6-12 Februarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 6-12 Februarie 2016. Leu 6-12 Februarie 2016

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 6-12 Februarie 2016

Ziua de 6 februarie, chiar daca este o zi libera, totusi, ridica probleme de munca fie prin solicitarile suplimentare, fie prin specificul activitatii care le ocup mai mult timp decat de obicei. Dar, tot atat de bine, se poate munci si in alte conditii decat cele strict legate de institutia de unde isi iau salariul. Se mai

identifica si mici probleme de sanatate: suferinte osoase, dermatologice, musculare legate de fiziologia membrelor inferioare.
Intre 7 si 9 februarie (pana la ora 11) Leii se confrunta cu vibratiile fazei de Luna Noua din Varsator, care le controleaza casa a VII-a a relatiilor conjugale, parteneriale etc. De aici si posibilitatea de a aparea surprize in plan relational, in planul desfasurarii unei activitati pe baze contractuale. Un fapt, un gest, o situatie neobisnuita se poate petrece si in contextul desfasurarii unui conflict, al unui proces, al unei anchete etc. In unele cazuri aceste situatii pot avea ca substrat o motivatie personala, cu legatura directa spre familia din care provin sau cu patrimoniul, ceea ce le dicteaza acestor nativi sa ia decizii socante pentru cei apropiati sau care, dintr-o alta perspectiva, au ca explicatie comportamentul cuiva din familie care are menirea de a reconfigura conflictul, punand o serie de fapte intr-o alta lumina sau justificare, ori macar, sa se mizeze pe acest efect.
Si negocierile contractuale pot trece prin socuri mai mari sau mai mici in functie de importanta lor. Intre 9 februarie (dupa ora 11) si 11 februarie (dupa ora 12), preocuparile unora dintre Lei vor fi axate pe recuperare de bani si bunuri, pe viitoare castiguri, pe o serie de gesturi care sa le aduca, in viitor un avantaj material. Pe 11 si 12 februarie este indicat sa nu se ia dupa impresii, aluzii, provocari si alte tertipuri negativiste si manipulatoare sau se lase influentati de vesti si informatii, oricat de „oficiale” ar fi ele.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI