Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 7-13 Ianuarie 2017

Postat de Urania Horoscop On 5 - January - 2017

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 7-13 Ianuarie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 7-13 Ianuarie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 7-13 Ianuarie 2017. Leu 7-13 Ianuarie 2017

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 7-13 Ianuarie 2017

Intre 7 si 8 ianuarie, perioada cand, in sufletul unor nativi, se nasc ambitii mari si dorinte de revansa. Unele au ca motivatie un orgoliu ranit si nevindecat, altii, prinzand chef de putere vor dori sa fie in prim-planul vietii publice, o alta categorie va dori sa se afirme prin calitatile si experienta profesionala pentru a justifica anii de pregatire si de asteptare.
Atentie: planurile de marire neconcretizate pana 10 octombrie se vor transforma in dorinte de rafuiala, de razbunare sau in demonstratii de forta ceea ce, in cazul celor ce au functii, ranguri si demnitati, va

reprezenta un element astral periculos pentru statutul si imaginea lor.
Intre 9 si 10 ianuarie, unele persoane vor fi antrenate in discutii utile si placute, in general, dar, de la un punct incolo, plictisitoare si enervante prin gratuitatea si pierderea de timp pe care o vor genera. Daca va fi vorba de straini in ipostaza de oaspeti sau de delegatii oficiale, ele vor trebui suportate cu stoicism. 11 si 12 ianuarie, vor fi zile dominate de o stare proasta de natura organica (osoasa, hepatica, gastrica).
Din 12 ianuarie, Mercur va intra in casa a VI-a si, in afara unor posibile dialoguri de rutina cu un medic specialist, el va permite ca nativii sa fie chemati la ordine, sa fie luati la rost si sa li se ceara explicatii in scris (rapoarte).
Din 13 ianuarie, Luna va deveni un aliat al lor puternic care le va alimenta mandria si dorinta de afirmare. Este de retinut forta de impact a opozitiei Jupiter/Uranus care opereaza pe axa celor doua case ale comunicarii si care arunca, in permanenta, scantei de ostilitate si intensifica dorinta de a se contrazice, de a-i corecta pe altii, de a interveni in dialogul altora.
Uneori, desi motivul lor este intemeiat dar felul brutal in care Leii vor interveni va face ca justificarea lor sa paleasca in fata vehementei cu care isi vor prezenta si sustine argumentele, ideile sau solutiile.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI