Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 8-14 Mai 2021

Postat de Urania Horoscop On 7 - May - 2021

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 8-14 Mai 2021

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 8-14 Mai 2021. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 8-14 Mai 2021. Leu 8-14 Mai 2021

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 8-14 Mai 2021

Intre 8 și 10 mai, in zorii zilei, Leii vor fi obligați să reacționeze și să acționeze destul de repede în fata situațiilor care se vor derula sub ochii lor fără să aibă timpul necesar să le analizeze, pentru că vor trebui să ajungă repede la o concluzie care să fie, totodată, în concordantă și cu convingerile lor: premise stringente care îi pot împinge pe nativi spre atitudini mai puțin utile lor sau neinspirate: înțelegere greșită a lucrurilor, evaluare disproporționată a situației, frica de consecințele insuficient cunoscute, presiunea mediului.

între 10 mai, după ora 3:47, și 12 mai după-amiaza, sarcinile de serviciu, deciziile delicate, lipsa de susținere a unor colaboratori, contextul șubred din punct de vedere politic, economic, social îi pot face pe nativii care au responsabilități majore, profesionale sau sociale, să amâne o decizie din dorința de a-și consolida opinia. Aceste reticente vor fi amplificate de efectul Lunii Noi în Taur din 11 mai, care pot alimenta un adevărat blocaj interior. între 12 mai, după ora 15:43, și 14 mai, nevoie personală de a se consulta cu prietenii atunci când vor fi nevoiți să se implice în activități cu un grad sporit de vizibilitate publică. Unele inițiative vor debuta sub patronajul fericit sau chiar norocos introdus de planeta Venus, care, în ziua de 9 mai, va intra în zodia Gemenilor și până pe 2 iunie le va scoate nativilor în cale persoane utile, va motiva cunoștințele ocazionale ale acestora să le înlesnească un demers sau să-i susțină într-un proiect. Va urma o perioadă de aproximativ o lună de frumoasă comunicare interumană. în ziua de 14 mai, după un parcurs rapid, de numai cinci luni, prin zodia Vărsătorului, planeta Jupiter va intra în zodia Peștilor și până pe 28 iulie va supraveghea sectorul beneficiilor materiale și/sau financiare, ferind aceste zone de interes de pierderi, de pagube, de abuzuri sau de păcăleli.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Iunie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.06.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI