Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania – PAMANT

Postat de Urania Horoscop On 13 - September - 2014

Horoscop Urania – PAMANT

PAMANT (TERRA), este planeta cu influenţa cea mai mare asupra tuturor pământenilor, nimic nu poate fi mai concret decât pământul din care suntem plămădiţi.
Simbol Pamantului este: ⊕
Semnul de domiciliu este Taur, de exil în Scorpion, exaltare în Vărsător şi cădere în Leu. Poziţia în care se găseşte Pământul în tema de naştere (astrograma) este diametral opusă soarelui.
Practica astrologică a ajuns la concluzia că dacă nativul în prima parte a vieţii îşi va exprima calităţile solare, în partea doua îşi va realiza potenţialul practic, material. Aceasta planetă reprezintă ceea ce este material, concret, realist, stabil, conformist, răbdător, muncitor.

PAMANTUL (TERRA) în astrologie este în general neglijat, deşi influenţa sa este extraordinar de importantă asupra evoluţiei materiale a omului şi a nivelului său de trai.
Semnul în care se găseşte Pamantul arată potenţialul nativului şi direcţiile în care este înclinat să construiască unde îşi găseşte resursele şi unde face acumulări şi rezerve de bani albi pentru zile negre, unde se simte în siguranţă şi cu picioarele pe pământ.
Stimuli pozitivi: seriozitate, sociabil, loial, responsabil, muncitor, econom, organizator.
Stimuli negativi: pasional, gelos, orgolios, posesiv, materialist, nevoie exagerată de securitate, vrea totul fără să ofere nimic în schimb.
Pe scurt Pamantul este situat în zodiac diametral opus Soarelui, în locul unde nativul se simte protejat şi acolo unde este cel mai bine înrădăcinat şi în siguranţă.

Horoscop Urania Planete

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI