Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 1-7 Octombrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 29 - September - 2016

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 1-7 Octombrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 1-7 Octombrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 1-7 Octombrie 2016. Pesti 1-7 Octombrie 2016

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 1-7 Octombrie 2016

Intre 1 si 2 octombrie, pana in jurul orei 23, preocuparile materiale sporesc in aceasta perioada. Pe fondul fazei de Luna Noua care opereaza pe 1 octombrie, in acest sector, se pot inregistra si secvente de viata care tin de domeniul noutatii, al schimbarii, al unui inceput.
Teoretic, aspectul astral este favorabil, echilibrat, permitand nativilor sa contrabalanseze printr-un gest, printr-o initiativa, o dereglare a finantelor sau a veniturilor de pe urma valorificarii unor bunuri. Mai sunt indicii de intocmire a unor acte privitoare la dreptul de posesie unor bunuri imobiliare, funciare, mobile, imobile sau de orice alta natura prin acte intre vii sau prin testament si mosteniri.

Aspectul se va imbogati, din 7 octombrie, cand, in acest sector, va intra planeta Mercur, cu nuanta discutiilor utile, a negocierilor, a intelegerilor pe cale verbala. Intre sfarsitul zilei de 2 si 5 octombrie, pana la ora 11:30, universul lor superior va fi tracasat de amintiri neplacute, de consecintele unor fapte de viata care-i urmaresc si de a caror repetare se tem.
Pestii nu vor fi in cea mai buna forma mentala pentru ca intregul esafodaj de idei, credinte si sentimente va fi pus intr-un context de contestare, de refuz, ceea ce le va modela reactiile si comportamentul de fiecare zi, transformandu-i in niste persoane obosite, plictisite, fara entuziasm, negativiste, refractare la orice solutie si mai ales la orice schimbare, vadind o tendinta puternica de a se izola intr-o lume de placeri compensatorii (lecturi, muzica, rugaciune, meditatie, somn, abandon de sine).
Din a doua parte a zilei de 5 pana pe 7 octombrie, nativii vor fi obligati sa iasa din starea de torpoare in care au plutit pana atunci si sa treaca la actiune, sa se mobilizeze in planul vietii sociale si al deciziilor profesionale. Relatie colturoasa cu unii prieteni sau apropiati intre 6 si 7 octombrie.


Horoscop Lunar Octombrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI