Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 10-16 Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 8 - December - 2016

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 10-16 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 10-16 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 10-16 Decembrie 2016. Pesti 10-16 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 10-16 Decembrie 2016

In prima parte a zilei de 10 decembrie (pana la ora 14:41′), solutii banesti care rezolva pentru moment o incurcatura financiara. Nota generala este de improvizatie, de combinatie ingenioasa. Totusi, in datele astrale ale momentului exista si nesansa de a primi instiintari legate de o suma ce trebuie platita, care-i va pune pe foc.
Intre 10 decembrie dupa-amiaza si 12 decembrie (pana la ora 14:42′), capacitate de a vorbi cu masura si temei. Posibilitate de a face scurte deplasari, din categoria celor numite „in aer liber”. Comunicarea cu strainatatea ramane deficitara sau blocata ori intrerupta din varii motive.

Intre 12 decembrie dupa-amiaza si 14 decembrie (pana la ora 14:09′), gandurile Pestilor zboara la cariera, la un (mai) bun plasament profesional, la un proiect care sa le permita o afirmare concludenta in plan public. O serie de aspecte ale momentului par sa le deschida usile potrivite.
Faza Lunii Noi din 14 decembrie va avea menirea de a scoate in evidenta drumul pe care trebuie sa apuce acesti nativi in dorinta lor de progres sau de succes. Totusi, oricat de bine pregatiti sufleteste ar fi ei, ca sa infrunte dificultatile inceputului, acesta se va realiza, dupa o serie de meandre existentiale, in perioada uneia dintre cele doua reeditari ale actualului context astral care se vor produce pana la sfarsitul verii anului 2017.
Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie, la pranz, viata lor sentimentala va fi amestecata, incarcata de subiectivism si hipersensibilitate. Cu toate acestea, intuitia lor va fi la cote mari, Pestii vazand si intelegand partea nerostita sau nedezvaluita a realitatii, societatii sau relatiilor in mijlocul carora traiesc.
In ultima parte a zilei de 16 decembrie (dupa ora 15:15′), vor incepe sa se resimta influxurile unui tranzit foarte activ, in planul sanatatii, care va solicita, inima, arterele, venele, sistemul nervos, activitatea cerebrala.


Horoscop Lunar Decembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI