Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 10-16 Octombrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 8 - October - 2015

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 10-16 Octombrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 10-16 Octombrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 10-16 Octombrie 2015. Pesti 10-16 Octombrie 2015

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 10-16 Octombrie 2015

Nodul Nord al Lunii (Sensul Vietii) va incepe sa fie conditionat, din 10 octombrie, de felul in care nativii vor sti sa-si gestioneze relatiile parteneriale, incepand cu cele conjugale si terminand cu cele de afaceri sau contractuale.
Nodul Sud al Lunii va intra, in aceiasi zi, in casa I, a personalitatii si constitutiei lor fizice, unde va declansa o serie de transformari necesare pentru adaptarea la noile etape de viata. Intre 10 si 11 octombrie, nativii au parte de intalniri si discutii in care li se fac oferte de munca, de colaborare, de participare la o serie de activitati care presupun un contract cu valoare juridica sau doar un gentleman agreement, cu valoare morala.
Totusi! Pe acest sector, cei care nu au rabdarea sa verifice si sa analizeze o propunere, vor constata ca s-au inselat sau ca au fost pacaliti. Tot pe aceasta relatie, perioada 16/17 octombrie nu este indicata

discutarii unui contract.
Detaliile enerveaza, obiectiile sau conditiile personale, oricat de rezonabile ar fi, sunt prost primite si respinse cu vehementa, astfel incat, exista riscul ca ele sa nu mai poata fi readuse in discutie, ulterior.
Intre 11 octombrie dupa-amiaza si 13 octombrie, unii se enerveaza, altii se zbuciuma de grija banilor. Cineva se va dovedi a fi fost incorect, fara a se mai putea schimba ceva (sau recupera). Alteori, Pestii intuiesc, in spatele cuvintelor si promisiunilor, intentiile necinstite si, atunci, ei pot pune punct oricarei discutii pe marginea unei tranzactii.
Intre 14 si 16 octombrie dimineata, se concentreaza pe propriile ganduri, interese, trairi sau nevoi spirituale. Din 16 octombrie dupa-amiaza nativii vor fi prinsi in valtoarea vietii publice si atributiilor profesionale, intrand in conflict cu sotul (sau sotia) care se simte abandonat sau uitand de obligatiile fata de propria lor persoana (se epuizeaza, fac excese, uita sa-si ia medicamentele, neglijeaza un tratament sau o terapie in curs).

Horoscop Lunar Octombrie 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI