Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 12-18 Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 10 - December - 2015

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 12-18 Decembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 12-18 Decembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Decembrie 2015. Pesti 12-18 Decembrie 2015

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 12-18 Decembrie 2015

Marcajul Careului in T pe semne mutabile continua sa actioneze pentru Pesti care vor fi obligati sa indure toate influxurile, diferite ca impact, ale mai multor cuadraturi si opozitii pe casele esentiale ale cerului lor astral.
De mentionat, astfel, doua zile care pot aduce accente speciale in viata lor: 15 si 18 decembrie, cand, in joc, intra Soarele lor, Soarele in tranzit, Jupiter, cele doua Noduri Lunare cu valoare de modelare a

destinului, Neptun, Saturn, Kiron si Luna.
Sub povara acestor relatii, unele tranzite pot sa nu aiba un rol esential in dinamica de fiecare zi. In prima parte a zilei de 12 decembrie, cariera si ridicarea in plan social raman vizate de acest aspect in derulare, de multe ori, el consolidand ceea ce a declansat, cu o zi inainte, faza de Luna Noua, plasata in aceasta casa a X-a.
Pe fondul unei posibile amanari a producerii unor efecte vizibile, in cazul unor Pesti, tocmai pe sfarsitul acestui tranzit spectaculos, se pot revela aspecte esentiale pentru biografia nativilor. Pe 12, 13 si 14 decembrie (pana la ora 15), relatiile cu o serie de persoane dintr-un anturaj conjunctural sufera de pe urma alterarii relatiilor.
Cineva nu se poarta cum trebuie iar Pestele reactioneaza prin tacere, izolare, indepartare. Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie seara (pana la ora 20), gandurile acestor nativi trec prin tot felul de metamorfoze, pe fondul unor surprize sau descoperiri personale.
Pe 17 si 18 decembrie, Luna le va tranzita semnul natal, readucandu-i in elementul astral favorabil lor, permitandu-le sa inoate, printre conflicte si nemultumiri, cu o gratie coregrafica. 18 decembrie nu este o zi buna pentru a discuta chestiuni ce reglementeaza contracte, asocieri, parteneriate. Relatiile conjugale, desi nu par, sunt inclestate.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI