Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 12-18 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 10 - November - 2016

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 12-18 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 12-18 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016. Pesti 12-18 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016

Intre 12 si 13 noiembrie dimineata, radicalizari ale situatiei banesti care il vor obliga pe nativ sa abordeze in mod diferit decat pana acum, o chestiune ce impune plati. In principal, vor renunta „din mers” la un proiect sau la un stil de viata si vor adopta, tot din mers”, alta strategie.
Elementul care ii va obliga sa adopte aceasta atitudine vor fi constrangerile sau limitarile materiale de moment. Etapa se va risipi peste cateva zile, pe termen scurt, si peste 3-5 luni, pe termen lung. Pe 12 noiembrie, Mercur va intra in sectorul functiei, al demnitatii sau al imaginii publice si va deschide unora usile notorietatii iar altora usile debutului (in societate, in profesie).

Pentru unele persoane, acest context se poate valorifica in conditiile unei plecari din tara, al unei calatorii. Tot pe 12 noiembrie, Venus va intra in casa prietenilor, unde ar putea stabiliza o relatie recenta, ori ar putea facilita dialogul, intelegerea sau apropierea umana, fara alte beneficii, pentru moment.
Atentie, pe 12 noiembrie, la ideile proaste sau la initiativele periculoase care le pot trece prin cap unor Pesti si pe care acestia le-ar putea pune in practica, fara sa se gandeasca la consecinte. Intre 13 noiembrie (dupa ora 04:24′) si 15 noiembrie (pana la ora 03:23′), este bine sa se renunte la deplasari, la practicarea sporturilor legate de apa (inot, canotaj, scufundari, etc.), chiar daca este vorba de antrenamentele curente si la deplasarile cu ambarcatiuni: risc major de accidente.
Perioada dificila, asociata cu potentiale ghinioane pentru toti cei care vor sustine examene, indiferent de nivelul si seriozitatea pregatirii lor. Pe 15,16 si 17 noiembrie (pana la ora 02:57′), preocupari domestice zadarnicite de urgentele si amploarea unor raspunderi profesionale. In restul zilei de 17 si, apoi, pe 18 noiembrie, prilej de a fi tristi si pesimisti, cu sau fara un motiv anume.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI