Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 13-19 Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 12 - February - 2016

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 13-19 Februarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 13-19 Februarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 13-19 Februarie 2016. Pesti 13-19 Februarie 2016

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 13-19 Februarie 2016

Pe 13 februarie dimineata, Pestilor nu le va iesi nici o incercare de a rezolva o problema baneasca. Din aceiasi zi, dupa ora 14, si pana pe 15 februarie (ora17), nativii se vor confrunta cu tendinte divergente: pe de o parte ei vor inclina spre calm, analiza lucida, pragmatism dar evenimente care se deruleaza in jurul lor in alt ritm, ii vor obliga sa renunte la acest „pas domol” si sa intre intr-o cadenta solicitanta si

obositoare pentru ca nu le da ragazul necesar sa analizeze temeinic ofertele, propunerile, conditiile reale, solutiile sau riscurile asumate.
Pe scurt, vor fi „luati pe sus” de evenimente. In tot acest vartej, ii va mai bruia un sentiment ciudat, difuz, greu de exprimat printr-un cuvant anume, care le va induce o stare de neliniste, de ezitare, de indoiala. Poate ca, unii vor fi mai puternici decat tendinta acestui moment astral si isi vor impune ritmul lor de viata, gandire si actiune si vor avea puterea sa-si asculte „al 6-lea simt”, care le atrage atentia asupra unui pericol neidentificat inca.
Intre 15 februarie dupa-amiaza si 17 februarie, viata lor va fi un carusel: cu lucruri bune amestecate cu cele rele, cu bucurii si necazuri, cu elan si dezamagire, cu motivatii regasite sau iluzii risipite, care implica secvente fundamentale din existenta lor: persoana fizica, partenerul de viata, contractele, imaginea publica, profesia. In aceasta etapa, ambitiile vor fi inutile si nu vor fi un factor de progres dupa cum, nici indiferenta nu va fi o tactica profitabila. In schimb, forul lor interior pare a fi „fauraria lui Vulcan”: acolo clocotesc, pe fondul surescitat de prezenta planetelor Mercur si Venus in casa a XII-a, din 14/17 februarie, tot felul de idei si sentimente, de intentii si planuri care se lovesc de cenzurile constiintei lor. Din 19 februarie, Pestii vor deveni vedetele zodiacului. O data intrat in casa I, Soarele le va da, pentru o luna, forta de a le depasi si rezolva pe toate.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

1 Comentriu to “Horoscop Urania Pesti 13-19 Februarie 2016”

  1. erdei susana says:

    Multumesc DOAMNA !

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI