Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 15-21 August 2015

Postat de Urania Horoscop On 13 - August - 2015

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 15-21 August 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 15-21 August 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 15-21 August 2015. Pesti 15-21 August 2015

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 15-21 August 2015

Casa sanatatii ramane si in perioada 15 – 21 august un factor de stres, caruia, fara ingrijorare, cu calm, trebuie, totusi, sa i se acorde importanta cuvenita. Inima, aparatul cardio-vascular sunt cele mai vizate sectoare.
Un punct mai intens in tot acest segment de timp, il reprezinta ziua de 15 august, cand, o serie de factori subiectivi (stres, trairi intense, suprasolicitare psihica, evenimente majore in viata lor sau a celor apropiati), ii fac sa treaca mai greu peste incarcatura, si asa mare, acestei perioade, sporind epuizarea fizica, disconfortul nervos, tulburarile pe fond neuro-vegetativ.
Din punctul de vedere al locului de munca, asemenea ultimelor zile, se mentine disponibilitatea astrala spre un beneficiu cu privire la plasamentul profesional, imagine, admiratie, pretuire sau la o solutie materiala rezonabila. Intre 16 si 17 august ei vor putea discuta in mod eficient, ajungand la solutii pragmatice, convenabile, un contract, un parteneriat.
Mai speciala este perioada pentru relatiile conjugale unde spiritul critic al perioadei isi va pune amprenta, transformandu-i pe Pesti in „criticii de serviciu”, vesnic nemultumiti, atenti la fleacuri si detalii. Intre 18 si 20 august unii pot gasi solutii pentru a se echilibra financiar, pot avea initiative sau pot accepta propuneri interesante.

Perioada cuprinsa intre seara zilei de 20 august pana pe 22 nu este fundamental rea, dar ea ii poate aduce in pragul disperarii din varii pricini: sunt nemultumiti de ei insisi, nu fac fata tuturor provocarilor ca in alte dati, nu sunt la fel de eficienti sau de performanti, drept care se invinovatesc si isi fac procese de constiinta.
Pe o alta directie astrala se instaleaza intre 20 si 21 august o perioada in care suferinta morala capata accente intense, coplesitoare, demoralizante, mai ales daca factorul ce le genereaza are legatura cu meseria sau exercitarea profesiei. 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI