Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 17-23 Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2016

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 17-23 Decembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 17-23 Decembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 17-23 Decembrie 2016. Pesti 17-23 Decembrie 2016

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 17-23 Decembrie 2016

Intre 17 si 18 decembrie (pana la ora 19:52′), moment de afirmare frumoasa la locul de muinca printr-oprestatie deosebita, prin merite si solutii care nu trec neobservate. Prilej de jubilatie pentru nativii care isi vor vedea rezultatele muncii apeciate. Perioada intensa in care pot rezolva chestiuni speciale, care au nevoie de experienta, de intuitie sau de imaginatie pentru a fi o rezolvate.
Atentie, totusi, in cazul celor suferinzi, ca acest trazit suprasolicita axa cardio-vasculara, vederea si fiziologia coloanei vertebrale. Din seara zilei de 18 decembrie si pana in zorii zilei de 21 decembrie, meditatie pe tema unei relatii parteneriale, a unei colaborari, a semnarii unui contract, a realizarii unei intelegeri asupra careia, de mult timp, Pestii aveau indoieli.
Asta nu inseamna ca neaparat vor accepta sau vor da curs unei oferte. Pe 19 decembrie, Marte va intra in semnul lor zodiacal si, de acolo, le va da nativilor tarie de caracter si putere de convingere. Acest tranzit va

spori inteligenta, intuitia si calitatea gandirii, oferindu-le posibilitatea sa desfasoare procese logice si cognitive de mare valoare, subtilitate sau forta creatoare.
Intre 21 decembrie (dupa ora 04:40′) si 23 decembrie (pana la ora 16:33′), posibile schimbari in regimul banesc, salarial sau al avantajelor materiale ori schimbari bruste, atat in bine cat si in mai rau, pe fondul unor evenimente neprevazute.
Pe 21 decembrie, Soarele va intra in casa prietenilor si a celor cu care Pestii ar trebui sa comunice in planuri de activitate si preocupari comune. Alaturi de restul planetelor care se afla deja in tranzit prin Capricorn, Soarele va colora in chip aparte aceste relatii, prin rigoarea si verticalitatea atitudinii si sentimentelor nutrite de catre Pesti fata de prietenii lor.
In restul zilei de 23 decembrie, pareri de rau, stari de spirit usor alterate, pe fondul unor evenimente care ii impresioneaza.


Horoscop Lunar Decembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI