Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 18-24 Iunie 2016

Postat de Urania Horoscop On 16 - June - 2016

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 18-24 Iunie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 18-24 Iunie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 18-24 Iunie 2016. Pesti 18-24 Iunie 2016

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 18-24 Iunie 2016

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), principalele evenimente sunt legate de meserie, functie, cariera, notorietate, succes. Aspectul major care se va produce in ziua de 20 iunie, Luna Plina in Sagetator, va influenta in mod direct acest sector astral.
Tendinta generala va fi de prea mult, de prea plin, de abandon fizic, de amanare, de refuz al confruntarii cu dificultatile sporite in efectul lor de o alta opozitie semnificativa, cea dintre Mercur si Saturn, care va avea loc in aceiasi zi, 20 iunie, implicand aceiasi casa a X-a.

Avem de-a face cu impulsuri astrale diferite ca intensitate, ca durata in timp, ca miza personala, care vor angaja resurse diferite din personalitatea unui nativ. Este o perioada intensa care cere maturitate. Cei tineri vor avea tendinta de a lua lucrurile mai usor.
In absenta experientei de viata necesare, ei nu vor intelege despre ce este vorba. In unele cazuri, cele mai importante probleme ale momentului vor fi insa cele legate de familia din care provin, pe care trebuie sa le administreze neconditionat.
Nota generala este de blocari, amanari, intarzieri, conditionari, limitari. Din dupa-amiaza zilei de 20 iunie pana pe 22 iunie, se va putea observa in comportamentul unor nativi, maturi sau in varsta, tendinta de a se detasa de unii prieteni sau de a se delimita de unele cercuri de cunoscuti.
O vor face discret, pe neobservate, fara sa supere pe nimeni, fara sa atraga atentia. Unii vor socoti de cuviinta sa ia aceasta atitudine din ratiuni personale (drumuri opuse in viata, optiuni contrare cu ale lor, manifestarea unor trasaturi de caracter deranjante, o evolutie sociala sau profesionala incompatibila cu statul fostilor tovarasi de grup, fundatie, cerc).
Altii pur si simplu simt ca au alte prioritati care le ocupa timpul, ii motiveaza, le dau stabilitate sau corespund scopului lor actual de viata. Raceala, tacere sau atitudine rezervata si in legaturile sentimentale. Scurtele aventuri vor muri de la sine. Zile proaste, pe aceasta directie, 24 si 25 iunie. Intre 23 si 24 iunie, Pestii au idei originale.


Horoscop Lunar Iunie 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI