Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 19-25 Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 17 - December - 2015

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 19-25 Decembrie 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 19-25 Decembrie 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Decembrie 2015. Pesti 19-25 Decembrie 2015

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 19-25 Decembrie 2015

Pe 19 si 20 decembrie este posibil ca unii Pesti sa nu dispuna de banii necesari pentru a face cumparaturi, pentru a onora platile curente. O incurcatura, o amanare, o disfunctie le poate produce surpriza neplacuta de a se vedea in aceste zile, la sfarsit de saptamana fara bani, sau fara „lichiditati”.
Dinspre cealalta directie, cea a banilor, a inlesnirilor si avantajelor materiale de care sunt responsabile alte persoane se poate vorbi de intarziere, de neseriozitate sau de un eveniment care perturba bunul mers al unei intelegeri.

Intre 21 si 22 decembrie, Pestii sunt meticulosi, rabdatori si chibzuiti in tot ceea ce priveste exprimarea, continutul de idei, forma si stilul dialogului. Sunt posibile scurte deplasari in scop recreativ, mai ales cele de tipul „a iesi in mijlocul naturii”, din dorinta de a se odihni si relaxa.
Intre 23 si 24 decembrie, ei vor fi obligati sa mentina legatura cu tot felul de rude, sa faca drumuri si vizite de curtoazie, sa se poarte frumos si elegant cu o serie de persoane din preajma lor. Generozitatea, presupusa de aceste zile de sarbatoare, va fi conditionata de disponibilitatea baneasca, adica… va fi mai limitata.
In preajma zilelor de 24/25 decembrie, nu este exclusa ipoteza unui dialog, fie si de principiu, privitor la un proiect, la o colaborare, la o activitate ce va fi consfintita, ulterior, prin contracte si acte oficiale.
Unele persoane, din secventa Pestilor maturi, pot fi apasate de evenimentele care, chiar daca nu-i privesc direct, ii ingrijoreaza, motiv pentru care fac planuri pe termen lung pentru a se securiza profesional, financiar si familial. Seriozitatea si responsabilitatea da nota sfarsitului de saptamana.
Soarele va intra, pe 22 decembrie, in casa prietenilor si cunoscutilor, de aceea chiar izolarea voita de prieteni, in intentia de „a se regasi pe sine”, este perfect justificata din punct de vedere astrologic, atat la sfarsitul saptamanii cat si in urmatoarea etapa.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI