Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 19-25 Martie 2016

Postat de Urania Horoscop On 17 - March - 2016

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 19-25 Martie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 19-25 Martie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Martie 2016. Pesti 19-25 Martie 2016

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 19-25 Martie 2016

Pe 19 si 20 martie, in mod normal, Pestii, indiferent de varsta, ar trebui sa fie in forma, mai ales, intr-o buna forma mentala si intelectuala. Ba mai mult, aceasta stare de siguranta de sine, le va creste si nivelul stimei fata de sine drept pentru care, vor renunta repede la modestia lor caracteristica, propunandu-si sa se afirme, sa se impuna, sa se faca remarcati, auziti, ascultati, admirati.
Intre 21 si 23 martie, situatia se complica, iarasi, pentru toata lumea, indiferent de varsta, cu exceptia

celor foarte mici, aflati la varsta scolaritatii si a celor retrasi din activitate. Prima conotatie a tranzitelor acestei perioade este data de relatiile parteneriale care sunt puse in discutie.
Toata lumea va analiza pe toata lumea si va evalua gradul de beneficitate sau de utilitate al unor relatii, mai ales ale celor care ii cam deranjeaza de la un timp. Alteori, daca este vorba de contracte si afaceri, de colaborari sau implicare a lor in proiecte majore, vor fi luate in calcul si alte aspecte: echitatea, volumul de munca, legalitatea etc.
In preajma zilei de 25 martie, ceea ce nu e in regula, chiar daca nu se strica definitiv, va cunoaste schimbari de statut prin repozitionarea nativilor fata de un om, de un scop, de finalitatea unui demers, de riscul asumat sau chiar de castigul estimat.
Pentru unii, toata aceasta tevatura poate capata tenta unei crize personale, mai ales daca, in cazuri particulare, ea se asociaza cu nevoia intensa de a afla adevarul iar acesta, o data aflat, deranjeaza, supara si provoaca revolta.
Intre 23 martie dimineata si 25 martie, Pestii vor trai evenimentele provocate de Luna Plina si de eclipsa de Luna prin intermediul valorilor materiale controlate de cele doua case ale banilor. Unora, le pot veni vesti care sa-i puna pe jar. Altii, dimpotriva, pot purta discutii care sa permita o intorsatura favorabila, poate nu pe moment, ci in viitor, din punctul de vedere al unui beneficiu material.

Horoscop Lunar MARTIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI