Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 19-25 Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 17 - November - 2016

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 19-25 Noiembrie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 19-25 Noiembrie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016. Pesti 19-25 Noiembrie 2016

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, va fi solicitata axa celor doua case ale sanatatii. Cei mai vizati vor fi cei care au deja afectiuni cardio-vasculare instalate, care au sensibilitati la nivelul circulatiei arteriale sau venoase deficitare.
Starea psihica va fi una precara prin frecventele stari de nervozitate si emotivitate crescuta care ii vor impiedica sa-si vada de viata si de munca, in mod normal. Odihna si cumpatarea, autocontrolul si „lectia indiferentei” fata de fleacuri, sunt o solutie; nu singura dar ea, alaturi de medicatie, le poate permite sa depaseasca momentul dificil.
Pe 21 noiembrie seara, Soarele va intra in casa a X-a a cerului lor astral, dandu-le, pentru o luna, posibilitatea sa faca modificari esentiale in cariera lor. Unii pot face progrese in sensul afirmarii profesionale, altii pot fi numiti, alesi sau desemnati in organisme reprezentative. Este un moment bun

pentru refacere de imagine.
Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, unii Pesti pot analiza o ofera de colaborare, pot lua in calcul participarea la o activitate ce presupune integrarea lor intr-un colectiv de lucru. Nu vor avea mare tragere de inima pentru respectiva propunere dar, ea va trebui coroborata cu deschiderea astrala care se contureaza, acum, pe casa a X-a. Astfel, acceptand oferta, ei ar putea sa deschida calea altor activitati, mai utile, mai profitabile, mai reprezentative, in viitor.
Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, nativii se pot zbuciuma in cautarea unei solutii pentru a face rost de bani. Apelul la unul sau la mai multi prieteni poate fi o solutie modesta, de moment, dar nu o rezolvare a problemelor in totalitate, asa incat, dificultatile materiale pot ramane valabile, cu suisuri si coborasuri, pana la sfarsitul lunii iulie 2017.


Horoscop Lunar Noiembrie

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-1 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.09.2021 Luna în Taur, de la 20:43 în Gemeni. Nu întreprindeţi tratamente ale gâtului şi căilor respiratorii (în special operaţii de amigdalită). Sfat culinar: peşte cu salată de cartofi.

24 septembrie - F. Scott Fitzgerald, Heinrich Cornelius Agrippa von Nettesheim, Jim McKay, Sheila MacRae, Anthony Newley, Jim Henson, Linda McCartney, Phil Hartman, Nia Vardalos.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI