Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 2-8 Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - December - 2015

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 2-8 IANUARIE 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 2-8 IANUARIE 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 2-8 IANUARIE 2016. Pesti 2-8 IANUARIE 2016

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 2-8 IANUARIE 2016

Grijile materiale, planurile facute in functie de disponibilitatile financiare de moment, toate sunt menite sa-i trimita, intre 2 si 3 ianuarie, pe Pesti, intr-un teritoriu al nelinistii si al dorintei de a iesi din impas. De aceea, ei vor include in planurile lor pe unii prieteni de la care asteapta o mana de ajutor.
Ca orice proiect, acest reper poate avea un temei real sau se poate dovedi doar o speranta. Pe 2 ianuarie, Mercur va intra in casa a XII-a si le va da posibilitatea ca, pana pe 8 ianuarie seara, sa intre in posesia unor informatii importante, care sa le modifice in mod surprinzator o impresie, o perceptie, o convingere.

Pe 3 ianuarie, Marte va intra in Scorpion si, de acolo, pana la sfarsitul saptamanii, pe fondul unei relatii stranii si dificile cu Mercur, le va zdruncina Pestilor vechile impresii si convingeri, dandu-le o motivatie ascunsa intensa, pe directia indepartarii tuturor piedicilor din calea lor.
Obisnuinta, concesia, ingaduinta vor fi primele atitudini ce vor disparea din comportamentul lor in viitor, trasatura astrala intensificata, intre 4 si 6 ianuarie dimineata, care le va aduce un evantai larg de trairi sau care va intensifica „focul interior”.
Intre 6 si 8 ianuarie dupa-amiaza, in prim-plan, se vor afla preocuparile legate de profesie, imagine, autoritate, progres social motivate de o mare ambitie si o puternica dorinta de succes.
Indicat ar fi, daca se pune problema negocierii unui contract sau a rediscutarii unor conditii de munca si colaborare, ca acestea sa fie rezolvate pana in seara zilei de 8 ianuarie, cand Jupiter, unul dintre Guvernatorii lor, va intra in miscare aparent retrograda.
Cea mai buna zi, care poate aduce un semn important de progres in viata lor publica (numire in functie, premiu, etc.) este 7 ianuarie. Din seara zilei de 8 ianuarie, relatiile de prietenie vor fi evaluate atent si corect.

horoscop-lunar-Decembrie-2015

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop 2015

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI