Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 20-26 Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 18 - February - 2016

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 20-26 Februarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 20-26 Februarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Februarie 2016. Pesti 20-26 Februarie 2016

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 20-26 Februarie 2016

Doar daca fac parte dintre cei care lucreaza noaptea si activeaza intr-un domeniu al creatiei artistice, Pestii pot beneficia de tranzitul din timpul noptii de 20 februarie. Daca vor dormi, se vor odihni ce-i drept, dar vor pierde acea scanteie valoroasa care, uneori, este fundamentala in elaborarea unui proiect bazate pe talent, inspiratie, creativitate.
In rest, din zorii zilei 20 februarie si pana pe 22 februarie la pranz, ei vor fi incercati de dorinta de a se afirma; altii chiar vor reusi asta, intr-un context legat de munca, activitate curenta, loc de manifestare a personalitatii si a pregatirii lor profesionale, unde vor reusi sa impresioneze, sa convinga sau, de la caz la

caz, sa entuziasmeze.
Pentru unii, sansa consta in valorificarea unor informatii acumulate in timp (eruditie), a unor proiecte atent elaborate dar nepuse in practica pana in prezent, care se pot dovedi valoroase, utile, interesante si, culmea ironiei!, de „viitor”. Discrete probleme cardio-vasculare, articulare, de mobilitate si fiziologie a picioarelor.
Intre 22 februarie dupa-amiaza si 24 februarie, unii Pesti s-ar putea afla in postura de parteneri intr-un grup de consultari, ar putea negocia un statut, un salariu, un contract. Vorbim despre un sector zodiacal marcat profund de Luna Plina in Fecioara, faza care se realizeaza prin opozitia Soare in Pesti/Luna in Fecioara, asadar este vorba de un moment de culminatie astrologica, intr-un sector de viata ce presupune orice tip de parteneriat.
Astfel, unii se pot casatori sau pot lua aceasta decizie, dupa cum, cei maturi, pot hotari sa se desparta de partenerul de viata sau de afaceri, aici, jucand un rol important si rezonanta acestui tranzit cu harta nasterii lor.
Pe 25 si 26 februarie, Pesti vor trage aer in piept, isi vor face curaj si vor aborda o problema de natura materiala sau baneasca care-i tracaseaza de ceva vreme. Nu cred insa ca o vor rezolva imediat: cred ca doar se vor lamuri despre ce e vorba.

Horoscop Lunar FEBRUARIE 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI