Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-3 Decembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-3 Decembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 20-26 Februarie 2021

Postat de Urania Horoscop On 19 - February - 2021

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 20-26 Februarie 2021

O previziune astrala saptamanala realizata de Urania cel mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 20-26 Februarie 2021. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 20-26 Februarie 2021. Pesti 20-26 Februarie 2021

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 20-26 Februarie 2021

Intre 20 si 22 februarie dimineata, rastimp banal pe segmentul relatiilor cu familia sau al activitatilor gospodaresti. Intre 22 februarie, dupa ora 5.53, si 24 februarie, la pranz, relatiile sentimentale se pot intensifica si le pot da unora dintre nativi stari de spirit nu tocmai placute (amintiri dureroase, regrete, nostalgii, dor, concluzii triste, constatari dezamagitoare).
Comportament contradictoriu, de cele mai multe ori neindicat din punct de vedere pedagogic, al parintilor nascuti in zodia Pestilor: oscilatie intre sentimentul datoriei ca parinte (care ar impune fermitate) si slabiciunile care ii vor face sa cedeze in fata unor pretexte, rugaminti sau capricii ale copiilor lor.

In ziua de 22 februarie, Mercur va reveni la mersul direct, evoluand in zodia Varsatorului pana pe 16 martie, un rastimp suficient pentru a repara niste erori de comunicare si intelegere si pentru a se lamuri cu privire la ipostazele ciudate pe care le-au trait si care au lansat multe nedumeriri ori au conturat lipsa (aparenta) a logicii si a explicatiilor plauzibile.
Intre 24 februarie, dupa ora 14.23, si dupa-amiaza de 26 februarie, solicitare a axei cardio-vasculare, tensiune nervoasa (nu hipertensiune!), incapacitate de a se concentra, neatentie, nervozitate. In ziua de 25 februarie, planeta Venus isi va incepe tranzitul prin zodia Pestilor si pana pe 21 martie va fi un factor important de protectie si de sustinere a celor care s-au nascut in acest semn zodiacal.
Perioada in care Pestii ar trebui sa se simta organic, fizic si psihic, mai bine ori chiar sa fie in mare forma. Unora li se pot deschide noi drumuri in viata (mai ales daca sunt tineri), altii pot trece mai usor si cu succes prin niste incercari. Din 26 februarie, dupa ora 19.08, si, ulterior, pe 27 si 28 februarie, chestiuni de principiu, de metoda si de oportunitate in planul relatiilor parteneriale.


 

sursa: Ziarul Libertatea !S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-3 Decembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 26.11.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

26 noiembrie - Mihail Drumes, Tudor Opris, Dumitru Muràrasu, ion Adam, Gyula Csehi, Eric Sevareid, Charles Schulz, Robert Goulet, Rich Little, Tina Turner, Lit Fizz, Ivan Dmitrievici Papanin, Jean Chardin, Lisa Moretti, Anna Nicole Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI