Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 21-27 Ianuarie 2017

Postat de Urania Horoscop On 19 - January - 2017

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 21-27 Ianuarie 2017

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 21-27 Ianuarie 2017. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 21-27 Ianuarie 2017. Pesti 21-27 Ianuarie 2017

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 21-27 Ianuarie 2017

Între 21 și 22 ianuarie (până la prânz), gânduri amestecate, deloc productive, pentru că sunt ecoul unor fapte din trecut care stârnesc amintiri dezagreabile, regrete sau chiar frustrări. Mentalul Peștilor nu va fi, în acea perioadă, limpede.
De multe ori, reacțiile lor vor fi motivate de aceste mânii interioare, de revoltele lor nerostite care-i macină, de neîmplinirile pe care le contabilizează și mai ales de tendința generală de a face bilanțuri subiective în care aducă rău cu rău, niciodată bine cu bine. De aceea, este indicat să nu rămână prizonierii acestei stări

de spirit și să iasă din carapacea lor, prin activitate, distracție, relaxare, terapii, călătorie, viață activă, dedicată unor preocupări utile, nobile, recreative, liniștitoare.
Între 22 ianuarie (după ora 12:45′) și 24 ianuarie, se ivește o șansă de auita de cele rele și de a se dedica unor provocări profesionale care le pot umple inima de bucurie. Uni pot avea satisfacții chiar mondene, alții prin recunoașterea care li se arată își pot reveni, cât de cât, la o stare sufletească normală.
Între 25 și 27 ianuarie dimineața, chiar dacă și-ar dori să comunice cu un prieten apropiat acesta este ocupat, lipsește și nu e la dispoziția nativului din Pești. Grupurile de cunoștințe, de asemeni, ca un făcut, s-au risipit încât, din nou, Peștele se va simți singur.
Pe 27 ianuarie (după ora 10:35′), se poate vorbi de o revoluție interioară. Nu sunt semne că s-ar petrece lucruri rele în lăuntrul Peștilor, dimpotrivă, sunt destule indicii că, în acest răstimp, tot felul de alchimii astrale se pregătesc în avantajul acestor nativi.
Presimțirile unora se pot adeveri ulterior acestei etape, pe 28 sau chiar pe 29 ianuarie, în legătură directă cu Luna Nouă din Vărsător (casa a XII-a a cerului lor astral) și care are menirea să-i pregătească pentru o viitoare ieșire la rampă.


 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI